Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorje

senior tag

Sziasztok!

Nem nagyon szoktam itt hozzászólni de azért sokat köszönhetek nektek. Tehát köszönöm a hasznos infókat! Most egy kis bánat és öröm szösszenettel jöttem volna + 1 kérdéssel. A lényeg LENT akit nem érdekel a habla.

(2017 májusában kezdtem el a fifát. Mostanság nincs sok időm játszani. Gondoltam rápróbálok a ezekre a DKT-s lapok megszerzésére. Nem vagyok 1 pro játékos, és ha WL-ezek Silver 1-ig szoktam játszani mert egyszerűen nincs annyi időm, hogy letoljam az összeset... A hónapban sem volt semmi értékelhető, idő hiányában.
    Hétfő keddi DKT-n 3 döntőt buktam el, egyet az EA vett el... Szabadnapom volt és végig toltam. Kettő játékos mind csapatban mind tudásban fölöttem állt. Na de az utólső 2 döntőn rendesen kiborultam (nem is volt ilyen még, h ennyire felkúrjon a játék...) Egyiken 7 azaz hét kapufát lőttem. Egyik alkalommal 16-oson belül jobb kapufa kipattan rám, átveszem bal kapufa majd tekerővel helyeztem és jobb kapufa. Kikaptam 1-0-ra, nekem a kapuralövések 15 felett / ellenfélnek 3...
    Na mondom verjem az EA-be nekiállok mégegyszer (szerda csütörtöki). Szépen hoztam mindet a döntőig (még 1 lehetőségem maradt). 3-0 ra vezetek 40. percben majd második félidőben 4-3-ra kikaptam. Próbáltam mindent de nem ment. Az inas mindig szélre játszott és elrohant majd belőtt passzal gól (shadow Alex Sandromat úgy futotta le, hogy néztem)... A 4 gólból kétszer értem hozzá, szereltem a 16-oson belül de persze odapattant. Cseppet kiborultam, orosz csávó 2013 óta volt profilja. Ráírtam, hogy ez igen h ennyi idő alatt ilyen skillel rendelkezel, hogy sprinterhuszár inasokkal szélről bevered és kivered a biztosítékot (Salah, Griezmann és csaló Musa + ICON Lozánóval) és hogy fordított esetben mit érezne. Kötelező válasz: Thank you. Elengedtem, beszélgettünk kicsit (azt írja, hogy ő 20-25 winnél megáll mert csak "fun" neki... szép...) végén jól váltunk el, azt írta: Good luck!)

Kaptam a WL rewardra valami bronz szint. 2 premium gold packot. Na mondom ne nyisd ki majd holnap beadja a BPL TOTS. Nem bírtam várni... Első csillan a faszt... Második.. erre becsillant a szemem is :D Legnagyobb nyitásom eddig 1 Alex Sandro volt...

és a LAP

Most adjam el szerintetek igaz? Nem nagyon várható, hogy emelkedni fog már az ára...

Új hozzászólás Aktív témák