Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zarakisan08

tag

válasz Kristof_94 #4077 üzenetére

A kedvenc csatárom Ronaldo szerintem kb. örökre, na nem az a rinya p..., hanem az igazi brazil Ronaldo. Nyilván megszépítik az emlékek, meg minden, de nekem ő a legjobb akit láttam játszani mikor a csúcson volt. Persze Arsenalosként ott van még Henry is. :)

Kapusok, meg úgy általában nézve bármilyen játékosra azt mondani, hogy a valaha volt legjobb hülyeség. Minden korszaknak megvannak a maga emblematikus alakjai, az hogy kinek melyik játékos a legjobb teljesen szubjektív. Én pl. kapusok közül van der Sar-t szeretem a legjobban, utána Cech jön a sorban (már CFC-s időszakában is). Ettől még elismerem, hogy voltak, vannak lesznek más kiváló kapusok is, és tiszteletben tartom más véleményét is, de nekem is lehet véleményem, amit meg mástól várok el, hogy tiszteletben tartson. Lehet statisztikázni meg ilyen olyan szempontokból nézni, akkor is szubjektív vélemény marad. Speciel Neuert én nem tartom sokra (nem nézek nagyon Bayern meccseket), de összességében fele annyi lövés nem megy a bajnokikon a kapuja felé, és azok minősége se mindig olyan mint sok más csapatnál. Eleve egy jó védelem csinál jó kapust valakiből szerintem. Na de mindegy nem akarom, hogy kitiltsatok a fórumból. Szóval a témában nem fogok többet nyilatkozni. :)

Új hozzászólás Aktív témák