Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az fizikai képtelenség, mert a statokat nézve minden egyes ezzel kapcsolatos statja legalább olyan jó, vagy jobb.

Szerintem csak az van, hogy azon a poszton, ahol ő van, nagyobb igény van az erősségre, és jobban megérződik a hiánya, vagy pont erősebb játékosok ellen voltál. -
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Na akkor szép sorban: féltem CM-ként használni, de mivel megszavaztam a CAM posztot Mariskának, nem volt más választásom. A workrate hiába H/M, szereltem már vele a saját tizenhatosomnál is, nem is egyszer. Annyira a cseleket még nem néztem, főleg a CM-ekkel, de ránézek, valamint a CAM poszton való játékot is megnézem, de ezt hogy gondoltad? Ellened, vagy egy sima single match-en?

-
Rypejakten
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
hű, klassz ez a csapat.

De Bruyne milyen CM-ként? főként az ingame érződő workrate-re, a fordulékonyságára és a dribblingre vagyok kíváncsi: utóbbinál ami érdekel, hogy biztos érzed, játékosa válogatja, hogy ki milyen gyorsan veszi be a ball roll-t - na, a Kevin srácnál mi lehet a helyzet.
illetve egy online friendly meccsen ki tudod próbálni CAM-ként, ha nagyon szépen kérlek?

örök hálám!

-
thebigK
addikt
-
Florenzire jót vagy semmit!
Rá azt mondani, hogy rossz, olyan mint a ferdehaljam. 
Na jó, komolyra fordítva, szerintem egy TIF Florenzi cserének lehet, hogy megtenné, mert középpályásnak elég jó lehet. Pl kb hasonló eloszlású statokkal rendelkezik, mint Pereyra (erősség terén is), csak kb mindenben sokkal jobb.
Szóval én azt ajánlanám, hogy félidőben behozod Pereyra helyett.
Vagy erre a célra lehet, hogy TIF Layúnt lenne érdemesebb betenni a cserepadra inkább.
Ő olcsóbb is. -
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szép teljesítmény!

Más: 3 év után alakzatot váltottam, gyakorlatilag a 4-2-3-1 és (2)-vel nem bírtam megoldani úgy a védekezést, mint az elmúlt években, no nem azért mert egyébként nem megy a védekezés, hanem nem tudom megúszni a meccseket valamilyen bug/lag/mák gól nélkül. Támadásnál pedig bizonyos alakzatok ellen (4-3-3(4), 4-3-2-1 és 4-3-1-2) néha indokolatlanul beszorultam...
Plusz SIF Dybala-ban csak állt a coin, IF Matuidi totál túlértékelt, ezért eladtam őket és megalkottam ezeket a "retkeket"... (A játékosok jók, de nekem totál identitás ellenes csapatok. Han Solo halott.)
Ja, SIF Florenzi akkora trágya RB-be, hogy ilyen szánalmat még nem láttam, az nem löki arrébb, aki nem akarja. (A védelmében annyi, hogy egyébként is be van kövülve az egész keret, de minden esetre ettől még trágya marad.)

(#15087) thebigK: Ismét nagyon nagy grat!
(Egyébként a coin csalókat jó, hogy ennyire elkerülöd. Vagy kapsz néha azért pár pontot? De azért ezt jó látni minden esetre.)
-
Stylerr
addikt
Nem hiszem el amit látok. Barcelona-Valencia 0-2. Ez hihetetlen.

-
thebigK
addikt
Ááá gyerekek el sem hiszem. Pedig mostanában pengeélen táncoltam, hogy egyáltalán bennmaradjak Div1ben, erre tessék. A lényeg, hogy a taktika régi, viszont eladtam mindenkit, aki mozdítható volt, eladtam a legtöbb squad fitnessem és szerződésem és megalakult ez: [link]
Bár eddig csak két meccset játszottam velük, de nagyon érzem őket, az utolsó, mindent eldöntő meccs egy román kollega elleni 5-0ás parádé volt

-
vegitossj7
addikt
Csak nekivágtam megint Meier-nek, hát mindjárt jön az eredménye.... Videó formában, 1 meccse egy ideje. CAM-ban.
Itt is van.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Játékstílus függő, Costa klasszikus befejezőnek sokkal jobb, viszont Kane a mezőnyben jobb munkát tud végezni, dribbling, passing statok, valamint a workrate miatt.
Szerény véleményem szerint nem éri meg az érte kért pénzt Kane, de ha passzol a stílusodhoz (magyarul a csatár az ellenfél térfelén mindenhol bukkanjon fel, de cserébe néha pont a befejezésnél nem lesz ott), akkor egy próbát megérhet. -
atti29
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagy baj még nincs de a spori kicsit be volt lőve !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem próbáltam egyik játékost se így nem tudok érdemben nyilatkozni !
De Én nem cserélném le Costa bácsit !
-
DallasKorben
csendes tag
Úgy látom nem vagyok egyedül, hogy nem nagyon ment a játék. Nem vagyok nagy spíler, de az durva hogy 10 meccsből egyet sem tudok megnyerni. Div.6 felújításhoz 1 pont kellett volna, természetesen buktam. No mondom fela fejjel neki futok mégegyszer. Div 7-be 7 meccsből egy nagy nulla
. Az i-re pontot az tette fel,hogy offline fut draft 2. meccs vezeték 1-0 rá, és a szerver ledob
. Hát ez még mi. Szerintetek van értelme reklamálni, és ha van akkor azt hol tehetem még? -
atti29
tag
Kabaré ez a Leicester - West Ham mérkőzés ..
-
Sirandrish
legenda
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szóval a Fifa 21 lesz a kövi Fifád?

-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Van egy a transferlistádon, amit nem vesz meg senki?

Na de most komolyan
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én 4 évig nem veszek fifát, max. ha véletlen konzolom lenne.

Azt tudom, hogy márciusra már kész szokott lenni a játék, 1 hónapot balanceolnak, majd e3-tól marketing.
Amíg nem fícsőr a coinseller és a hacker likvidálása TÉNYLEGESEN, addig nem izgat a játék.Amúgy gondolom megint jönnek az a.i.-al, fizikával meg egyéb hülyeséggel. Arra kell számítani, hogy ezeket egyre fiatalabbaknak csinálják és egyre egyszerűbb játékmenetet. Ezt ugye a szerencsével vagyis "hendi"-vel lehet csak ellensúlyozni, mivel más lehetőségük nincs az esélykiegyenlítésre. Túl egyszerű nyerni vagy veszteni. A lényegük, hogy minél kevesebb 0-0 legyen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
vegitossj7
üzenetére
És miket ígérnek a 17ben?
Bár gondolom aki minden évben megveszi annak lényegében mindegy, de az EA csak-csak próbálkozik valamivel, vagy nem?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Maximálisan egyet értek

Bár az első volt a legjobb 2008as FIFA ps3 netgeneráció -
_adaml21_
őstag
Egy kis segítséget, tanácsot kérnék a második számú team-emhez!

Ebben a csapatban nem találom a megfelelő CAM-et. Jelenleg Götze van ott, de csak azért mert jött ingyen pakkból. Erőtlen, gyorsan fárad, nem zavar túl sok vizet.
3 variáció merült fel bennem:
- Thomas Müller - ő lenne a legszimpibb statok alapján, ám még nem próbáltam, és zavar a 3* skill
- Vidal - őt már próbáltam, bírom is, de soha nem próbáltam CAM poszton, félnék nem illene oda... Neki még a 3* skillt is meg tudom bocsátani
Esetleg kicsit ellensúlyozná a fizikailag gyengébb két CM-emet (Gündogan, Thiago) ?
- SIF Kruse - sokan dícsértétek, egyedivé tenné a csapatom, statban hasonló, mint Müller, és ő is csak 3*...Nem tudok dönteni, segítsetek!

-
vegitossj7
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Minden évben más dolog az op.
Fifa 10-11: Cselezés
Fifa 12: finesz lövés
Fifa 13: finesz és sprinthuszárkodás, rövid oldal
Fifa 14: fejelés (de az nagyon) és beadások
Fifa 15: emelt labdák és gyp-s kapusok ellen gólt lőni és egy tucat animáció
Fifa 16: VédekezésFifa 10-11-ben érezted kihívásnak a játékot és igazán jónak kellett lenned, hogy érvényesülj feljebb. Nem mellesleg Ibra 15k, Ronci 60 és Messi 80 k körül mozgott, mert nem voltak coinsellerek.
Fifa 12-ben jöttek az indítások, a cselezés háttérbe szorult, viszont a long shotok jobbak voltak.
Fifa 13-ban szinte eltűnt az erő, mégis, ha a sprintelést elfelejtjük, és patchelték volna az indításokat, a legjobb fifa lehetett volna.
Fifa 14-ben a longshotok és az erő statok értek valamit, ha csak a fejelést megcsinálták volna, ez lenne a 2.
helyen.
Fifa 15-öt hagyni kell, a legfosabb az összes közül, szánalmas.
Itt meg most ugye a 2. Patchnél meg kellett volna állni és maradandót tettek volna le. Persze itt is, mint máshol picsogtak, hogy háttal nem tud az ember passzolni. Volt itt egy-két vitám belőle, de a végén csak legyőztek, a hülyeség rutinjával. Viszont ők nyerték a háborút is, mert az idióták nem tudták elviselni, hogy skill kell a játékhoz, és most itt vagyunk...
Ha kíváncsi vagy milyen a pre-patch, szedd le a demot és vonnd ki belőle az op kapusokat.Persze ez szubjektív, összesen kb. 10k órám van fifákban.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem Ultimate team-ben ez a második évem, és én egy fokkal jobbnak érzem az ideit, mint a tavalyit!
Áltathatnám magam, hogy leszarom a FIFA-t, meg túl sok csalódást és idegességet okozott, de úgyis ott fog figyelni a gépemen az új rész szeptember 22/23/24-én
-
Sirandrish
legenda
Mivel én totál kezdő vagyok a Fifa világában, és főleg az UT világában, valaki (akár többen is) leírnátok hogy mivel voltak jobbak/mások az előző részek? Tényleg érdekelne!

-
_adaml21_
őstag
Gyakorlatilag teljes mértékben ugyanaz a helyzet, mint nálam.
Persze, miután elsírtam este a bánatomat a fórumban, lejátszottam még 2 meccset, és mindkettő 3-0 lett. De ami megmaradt a "pech szériából", az a hihetetlen számú kimaradt helyzet, 2x ennyi gól sem lett volna túlzás!
Na mind1, idén még megépítem a Neymaros Ultimate Team-emet, nyáron elpötyögök vele, amikor esik az eső, aztán majd szeptemberben a 17... -
thebigK
addikt
Tegnap kifogtam div1ben valami degeneraltat, aki tordelte a jatekot, folyamatosan becsuszkalt, osszeszedett legalabb 5-6 sargat, de nagyon visszavagtam erte. 1-0as vezetesnel kiugrattam Morata-t, jott a kapus, atpasszoltam Nainggolannak, ures kapu, megvartam mig visszaernek ra a vedok majd visszaadtam egy meterre a golvonaltol Moratanak aki gyonyoruen bepofozta. Isten nem bottal ver. Plusz meg is nezettem vele biztos ami biztos, srac le is tette a kontrollert. Kar, hogy csak egy homalyos videot tudtam csinalni amin alig latszik valami

-
balisz
senior tag
"hajszál választ el, hogy hagyom a fenébe a játékot."
Szerintem a FIFA játékosok nagy része így van ezzel nap mint nap, mégis leülünk játszani következő alkalommal.
Én is eldöntöttem már párszor hogy akkor most elég, holnap letörlöm és vége, de persze most azt számolgatom mikor lesz meg a pénz Reus-ra és Pogba-ra...A kedvencem az amikor érzi az ember hogy nyerni már aligha fog, mivel vagy kapufa lesz, vagy Mr. Fénysebességél Pattogó úgyis kifog bármit ha kapura menne. De ez természetesen nem elég, az ellenfél gyakorlatilag minden lövéséből gólt szerez, a mindent eldöntőt pedig úgy hogy a labda kipattan a kapusomról a védőm elé, akivel tisztázni akarok, ő ehelyett beszerencsétlenkedni a saját kapumba.
Viszont azt is el kell mondanom hogy ugyanez megtörténik fordítva is, van hogy rosszabbul játszok, de így is, úgy is gól ami lejön Aubameyang lábáról és lő vagy 6 gólt egy meccsen.Mielőtt elkezdtem idén játszani az UT-mel akkor erőteljesen kételkedtem abban amit sokan írtak, hogy hendikep meg sok gyanús eset van, de pár hónap erőteljes játék tökéletesen alátámasztja ezt sajnos. Ennek ellenére ha valaki folyamatosan jól tud játszani akkor simán van esélye megnyerni a DIV1-et, azt sajnos el kell fogadni hogy nem mindig a jobb fog nyerni. Sokan egy rossz meccs után elkezdenek idegből játszani, úgy persze hogy jönnek majd a vereségek.
-
szeby241
csendes tag
Tegnap fut draft első körben bedobott egy div 1 győztest,direkt a spéci mezzel jött,gondoltam kipróbálom mire megyek vele! Végig nagyon jó porgos meccs volt felváltva vezettünk,majd a 90 percben sikerült egyenlittenem: 3-3! Hosszabitas 110. percben bemakolt egy olyan golt,h a kapusról kétszer is visszapattant rá,majd berúgta,onnantól kezdve peddig hatul passzolgatott,már nem tudtam labdát szerezni! Kikaptam,de jól játszottam,partyban voltam,és mégis div4- ben szenvedek,keptelen vagyok eredményt elérni,nem ertem,és már nem is érdekel,ez az én szintem!
-
MdewC
nagyúr
-
Z'Z"
őstag
"Nálam vér izzadás, kapufa hegyek, 10/1 gól, fejes gól nincs, ha egyik sincs, akkor lagol, vagy be van lassulva. Idén nem számít a precizitás, a védekezés, az egyéni taktika, a jó játékosok."
Sajnos ez így van. Most már "elmondhatom", hogy kb. egy hónapja én is visszazuhantam 3. ból a 7. be.
Nem akartam rinyálni, de ahogy látom egyre kevesebben játszanak már vele..
Nyilván az EA is tehet erről, hogy ilyen lett a játék, de azért a felhasználók is csúnyán belerondítanak.
Talán majd jövőre!Gratulálunk mindenkinek, akinek sikerült DIV1 győzelmet elérnie, vagy egy jobb helyezést, amire nem is számított.

-
MdewC
nagyúr
Az, hogy hajszál választ el, hogy hagyom a fenébe a játékot.

3 kapott gólból 2 nem tiszta. Szerelem, visszapattan, kapusom védi visszapattan, szerelem és magától vissza szerel. Nálam vér izzadás, kapufa hegyek, 10/1 gól, fejes gól nincs, ha egyik sincs, akkor lagol, vagy be van lassulva.
Idén nem számít a precizitás, a védekezés, az egyéni taktika, a jó játékosok. B@ssz@ meg az ea a szánalmas sz@rát. Ennyi.Up Agu is bőven elég.

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
+1 Jamesre.
Kristof_94: Normális meg nemnormális keretek közt is teljesen jó ez
Esetleg RB Walker, Rooney CM-be, CAM De Bruyne. De én ezt ennél jobban nem variálnám. -
Kristof_94
nagyúr
[link] Mit fejlesztenétek ezen a csapaton?

Persze azért normális keretek között, szóval nem a 90-es Agüero-ra gondolok
-
atti29
tag
Sziasztok!
Szerintetek Cam pozícióba 4-3-3(4), "Hámesz" vagy Iniesta lenne megfelelőbb .. Jelenleg Isco van,szeretem is de például befejezés terén nem az igazi ..
-
szupersanyi
aktív tag
Amúgy miért nem lehet az UT-ba utólag játékosokat rakni? Ennyit miért nem tud megtenni az EA? Én Man United szurkoló vagyok ezért most fő példának Marcus Rashfordot hozom, aki ha benne lenne a játékban már 1 IF-et biztos kapott volna (Arsenal ellen), de lehet, hogy 2-t is. Nem követem az olasz focit, de amiket hallok Donnarumma-ról, azok alapján már ő is kapott volna, ha van UT kártyája. Van erre értelmes magarázat, vagy ez csak az EA szokásos f*szsága?
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor a túlmelegedés kizárt. Egyébként nekem is Sapphire kártyám van, és nálam se klappol minden, bár az én gépem már 2 és fél éves.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne aggódj, én is kaptam személyre szabott szopóálarcot

Jó pár hétig nem is játszottam, tegnap-ma játszottam 8 meccset, de úgy, hogy előtte formába hoztam magam offline meccsekkel. tegnap 2 győzelem 1 döntetlen 2 vereség volt a mérlegem, ma 3 meccsből 0 pont...Mindhárom mai meccsem olyan volt, hogy abszolút lefociztam az ellenfelemet, magas labdabirtoklás, lekövethetetlen passzjáték, össze-vissza csúszkáltak az ellenfeleim, 10-12 kapuralövés, meccsenként legalább 1, de volt, hogy 4 kapufa. A gól egyik meccsen sem akart összejönni, ami a kapufák, meg néhány brutál kapusbravúr miatt egyrészről pech, másrészt sosem voltam híres a jó befejezéseimről, szóval 1-2-t elszórakoztam. Aztán MINDHÁROM! meccs 75-80 perc környékén, mintha elfelejtettem volna focizni, eladott labdák, fogalmatlan passzok, és menetrend szerűen jött az EGYETLEN gól... Az utolsó meccsen már figyeltem a "véletlen" érkező mélyrepülésre, és direkt biztonsági passzokra mentem rá, hogy semmiképp ne legyen gond, de ismét gondoskodtak róla, hogy még 1 db nyomorult pontot se kapjak, mert Danilo a saját lábában esett el egy teljesen tiszta passzot követően, Aubameyang pedig köszönte szépen a lehetőséget. Majd, hogy megkoronázzuk ezt a felejthetetlen szériát, középkezdésből szinte ugyanaz a történet, nyílegyenes (még csak nem is erős) passz Danilo felé, elpattan tőle, és Auba már meg is szerezte, majd 25 m-ről a felső lécről pattant be a lövése....
Mindegyik meccsen a játék minden momentumában jobbnak éreztem magam az ellenfeleimnél (na jó, a helyzetkihasználásom pocsék, de még arra is rátett 2 lapáttal a nemtudommi), mégis 9 pontból 0.Hát, nagyon ritkán volt alkalmam játszani mostanság, de ez még jobban elvette a kedvem

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha 80 fok felett van, az mar nem egeszseges
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kártyája is válogatja, de írd le, hogy milyen a kártyád, és hány fokos.
-
Z'Z"
őstag
Agüeronak jöhet egy újabb IF lap a három gólja miatt. (talán SIF), illetve szerintem Lewandowski is kaphat.
Sőt még Vidal is esélyes lehet rá.
Szerintetek? -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mint már írtam, a kártya haldoklik. A hőfokokat azért nézd meg, hátha túlmelegszik, és azt könnyen megoldják, mert egyértelműen látszik a hiba.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A korábbi probléma megoldódott?
Lehet, hogy azért! -
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
privát videó -
Sirandrish
legenda
Az asszony megszerette a Fifát

Persze van még mit tanulnia (nekem is) de meccsről meccsre ügyesebb
Csak azt sajnálom hogy UT-ben nincs valami értelmes és hosszú bajnokság.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez csak játék, ne vedd komolyan, semmi értelme idegeskedni rajta.
Én már csak tesztelgetek, próbálgatok játékosokat, Illetve azokat a felállásokat, amit itt megosztottak a kollegák.
Nem is hinnéd, hogy meg lehet szívatni ezeket a gamereket, olyan játékosokkal, akiket biztosan nem próbáltál volna. -
Kristof_94
nagyúr
Néha komolyan fontolgatom, hogy abbahagyom ezt a játékot. Már előre rosszul vagyok, amikor Aubameyang van az ellenfél csapatánál. A legutóbbi meccsemen sokkal jobb voltam az ellenfélnél, de mégis 2-2 lett... Annyi volt a játéka, hogy folyamatosan ki a szélre és össze vissza szlalomozgatni és belőni. Ennyi

-
Sanyicucu
aktív tag
Jó pár meccse nagyon sok piros lapot kapok.Becsúszó szerelő gombot nem szoktam nyomni.Szerintetek mitől lehet?Valami beállítási gondom van?
-
_adaml21_
őstag
Sokat beszélgettek itt spanyol csapatokról, gondoltam megosztom a tapasztalataimat

Az utóbbi 2 hónapban radikálisan lecsökkent a lejátszott mérkőzéseim száma UT-ben, de a végcélom a játékban az, hogy összerakjam az én "THE ULTIMATE TEAM"-emet. Egy jóideje ez a csapat az elsőszámú teamem, és ebből fog végül összeállni a végső nagy művem, ami számomra a cél.Ez lenne az, tudom nincs tele IF-ekkel, TOTY/TOTS lapokkal, de nekem ez maximálisan megfelelne, és befejezettnek gondolom a játékot idénre, ha összejön. Maximum még egy Div1 győzelem lenne hátra, de tartósan nem tudtam megmaradni első osztályban egyszer sem, az utóbbi 2 hónapban a meccshiány miatt leromlott annyira a játékom, hogy pillanatnyilag Div3 bennmaradásért küzdök, így ez lehet, hogy elmarad idén, de nem bánom

Jelenleg 250k-m van, nagyjából ki is jönne belőle az, ami a kezdőcsapatban van, de várok TOTS-ig, hátha addigra több coinom összegyűlik, és leesik annyira az árfolyam, hogy Neymar mellé egy Suarez is beférne

-
Sirandrish
legenda
Köszönöm. Mindkettőtök tanácsát megfogadtam.
Váltottam 4-3-3(2)re, Perezt betettem Marksman-al CDM-be és előtte van Rakitic és Iniesta.
Hja és persze Godin is bekerült a védősorba. -
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Es ha valtanal 4-3-3(2)re? Perez vagy Krychowiak lehetne a CDM, elottuk Modric-Iniesta/Rakitic. Szelere megprobalhatnad Vela-t is Feghouli helyett

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Perez nálam Marksman lappal van, szerintem próbáld ki úgy is.
Én a középpályát tenném rendbe először. -
Sirandrish
legenda
válasz
marcess
üzenetére
Azok kik?

Neymarék és főleg Ronaldo nekem nagyon messze van..sőt..lehet ha lenne rájuk se költenék annyit egy játékosra
Martinezzel nem nagyon vagyok kibékülve egyébként. Rossznak persze egyáltalán nem mondanám, de azért lehetne jobb
Egyébként milyen Grizi 30K+?Mr. J Lehet rossz pozícióba van nálam Perez? Mindenki annyira dicséri, pedig szerintem tök középszerű. Vagy csak én nem tudom kihozni belőle a maximumot?

Rodrigo volt nálam Martinez előtt
Szerk: nah és Benzema? Őt egyszer draftoltam és brutális volt. Mondjuk az IF volt, de azért gondolom a sima sem ügyetlen
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
marcess
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
BBC

Komolyabbra fordítva a szót, Kono után csak Neymar meg Ronaldo aki előrelépés, Feghouli helyett én Tello-t használnám (esetleg Griezmann, igaz már 30+k). Csatároknál is ha bevált Martinez, lövi a gólokat, akkor onnan sem előrelépés senki, főleg nem ár értékben.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyébként vele is tehetsz egy próbát.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én Rakiticet cserélném Iniestára, Kovacicot meg Modricra.
Sőt én egy Perez, Modric cserét is megejtenék.
Akár Mátyiő helyett is mehet Godin. -
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
BBVA: Godin + Modric
Serie A: Chiellini -
balisz
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem benne lesz De Gea is, főleg úgy hogy Butland és Cech is volt sérült a szezonban. Legalábbis én nagyon meglepődnék ha kihagynák. De Lloris is simán bekerülhetne. És szerintem Eriksen helyére is inkább Coutinho vagy De Bruyne fog kerülni, de majd meglátjuk.
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mennyi zsetonrol beszelunk?
milyenek a csapataid? -
Sirandrish
legenda
Valamit muszáj volt tenni, mert sem a csapatok, sem mi nem voltunk partiban

Szerk: Egyébként valami tanácsot kérnék.
Összejött egy kis pénz..tényleg nem sok de nekem már elegendő.
Csak azt nem tudom mit csináljak vele. Gondolkodtam egy BPL csapaton, de semmi értelme nem lenne valszeg mert így is van 2 játszható és 2 poén csapatom, szóval felesleges lenne. Fejlesztéseken is gondolkodtam, de ott meg elakadtam. Serie A-s csapatot talán (biztos) lehetne, de hogy? Ami upgrade lenne az minden 20milkó
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
A brigád így kivágott 3 gólt az erdőből...

-
Kristof_94
nagyúr
Megjött a FUTHEAD első TOTS jóslata, avagy azon játékosok első csoportja, melyeket sosem szerzünk meg

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oszt maguk alatt vágták a fát?

-
thebigK
addikt
Huuu, ma nagyon nem megy a jatek, 2-2-2vel allok div1ben, de nagyon szopo es laggszeria van. Pedig ma lenne idom jatszani, de igy inkabb felejtos. Raadasul megint elojott a ziccergyilkos enem, plusz egyre surubben jatsza el a gep, hogy sajat maga boritja fel az ellenfelet 16oson belul...-.-
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen!

Az 5 piros lapos, meg pont elfér a tartalékban.
De oszt amúgy azt, hogyan sikerült?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ecetes olló? Az kiviszi nem?

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tedd őket tartalékba.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szóval hogy "gyógyítom" a piros lapot?

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyomná PS4en...most legutóbb azt kapott

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ő az egyetlen, akit szívesen feljelentenék most, hogy megnézhessem a reakcióját

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szponzorálták vagy nem? Végül is tökmindegy..

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- VGA kibeszélő offtopik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ritka, ha valaki öngólt rúg. 10ből 1 ilyen talán.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Az i-re pontot az tette fel,hogy offline fut draft 2. meccs vezeték 1-0 rá, és a szerver ledob