Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Már párszor szoba került de még nem láttam rá választ. Magyar Fifasok közül kit érdekes nézni? Nem feltétlenül az érdekel aki a legjobb hanem inkább szórakoztató és informativ legyen.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Chiello = Chiellini!

-
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Bacca,
Fogalmam nincs mit tudhat egy drága, tényleg top player, de ha Baccanál jobb akkor az már csalásnak számít
MdewC Hát mi lett Chiellinivel..neked volt...ne idegelj már hogy nem

-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Ha silver csapatot szeretnék építeni 433-as felállásra, akkor melyik ligában érdemes nézelődni? -
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyik: Boateng/Caceres
másik: Chiello/Up Manolas -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy a FUT Online kupában a North America Cup meddig tart?
Előre is köszi a választ!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
sztem Candreva inkább RF (4-3-2-1) (IF lapját ma fogom tesztelni), mint RW, ahova inkább Cuadrado ,Salah kettős lenne nálam favorit
folyamatosan keresem én is a megfelelő SeriaA-s ST-t. Nekem pl Palacios is bevált. 2 csatáros rendszerben teszteltem IF Salaht, elég jó! viszont, ha a sima lapja nem adta, akkor lehet ez sem fogja...
Egyébként talán a Tevez, TIF Higany páros volt eddig a legjobb kettősöm a seriaA csapatomban -
szeby241
csendes tag
Nah, custom tacticot nálam kilove,nem lehet beállítani,kívül mutassa hogy ok,a játékban még minden a 0 értéken van,a játékosaim mint a fejetlenség birkák azt sem tudják ki kivel van,miért nem marad úgy a beállítás???
-
CoRt3z
tag
Sziasztok.
Hol lehet beállítani a custom tacticot, hogy ne kelljen minden meccs előtt beállítani? Nekem már az is megváltás lenne ha játékból kilépésig mentené a beállítást.
Köszi a választ. -
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig nálam az egyikben ő van, a másikban Caceres.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
egy tank!

egyébként CAm-ben tehetsz egy próbát Nájngólemmel is, nálam a 3 CM közül ő játszik középen és rengeteg gólt lő...
Cm-ben még Guarínt is kipróbálhatod, RW-ben pedig Salah-t, LW-ben pedig El Fáraót is akár -
dudu5130
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én ezt a kettő serie teamet használom.
Az elsőnél nekem Palacio nagyon bejött sok gólt rúgok vele mert jól kezeli a labdát és jól szlalomozik a védők között és a távoli lövései is jók. Candreva szintúgy, nagyon gól erős. A másodiknál én Juant nagyon csípem mert nehéz elmenni mellette. Gyors, erős, jól fejel. Mirandával vannak gondjaim mert piszok sok büntetőt hoz össze. Ha szereted a távoli lövéseket akkor a Parolo-Guarin párost kell használnod. Távolról az egyik legjobbak. Kapu felé fordulsz, megpróbálsz mindig úgy lőni, hogy 3 csíkot menjen fel pont az erő és 10-ből 8-szor gól.
Ja és Melo is elég jól távolról és a kapu előtt se nagyon hibázik, őt is szeretem.
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
LilJohnny
üzenetére
Én 2 napja a 4.-ből a 8.-ig estem vissza és most a 6.-ba vagyok.Amikor egy pici lagg van tuti kikapok ez mitől lehet?
Játszottam ma egy olyan meccset,hogy a középkezdéskor szlalomozott a gyerek nem passzolt és a kapuig vitte gól.semmi mást nem csinált csak szlalomozott egy emberrel és fel se tudtam rúgni.3-0-nál én is kipróbáltam.
8-7 lett ide. 
-
LilJohnny
csendes tag
6vereség zsinórban a 7.osztályba....szánalmas!nemrég még a 4.be voltam.
ez a játék idegileg hazavág

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy sztem megéri azt a felárat.
Persze Barza tanár úr is nagyon szuper! IF Lapját próbálta már valaki?
-
Sanyicucu
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Akkor azt mondod,hogy kísérletezni kell?Elég sokba fog az kerülni.

-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Caceres helyett Manolas

-
Sanyicucu
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni! Úgy látszik megtaláltam a két csapatomat de a chemistry lapokban szeretnék segítséget kérni.Kire milyen lap a leg megfelelőbb?
-
Az új TIF Layún a játék legjobb, legsokoldalúbb balhátvédje (TOTS Marcelo után), és mivel a portugál ligából van, lesz vagy 20k az ára, őt építsétek be a csapatba valahogy.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát pedig sokszor pont az a pici számít.

-
marcess
senior tag
Valamelyik nap kérdeztem tőletek, melyik squadot választanátok, végül egyik sem lett, mert st Sanchezt már másnap 50k haszonnal adtam tovább. Eladtam mindenkit és ezt a csapatot dobtam össze. Nem tudtam, hogy Pogba vagy Buffon végül ez lett belőle. Elég jól megy velük, 80-as a rating full bronz paddal. 500 coinom maradt, az ment egy fitnessre és ennyi

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na, akkor hajrá!

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az igen! Grat.

+ ha van lovetta, akkor Barzaglit cseréld le Chiellinire. -
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahogy szupersanyi kollega is javasolta, Cuadrado mester is jöhet.

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahogy leírtam az imént úgy rakd be őket, tehát Pereyrát rakd be CAM-ba Hunter lappal.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Marci, Pereyra, Nainggolan.

-
Sirandrish
legenda
válasz
szupersanyi
üzenetére
Boateng és Pereyra helyére mehetnének?
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
SerieA-ba Marchisio, Nainggolan, Cuadrado.
-
Sirandrish
legenda
Fejlesztési ötleteket kérnék.
Serie A - Itt talán a támadókon kéne fejleszteni, persze Baccan kívül..ő onnan megy nyugdíjba

Persze más javaslatokat is meghallgatok.BBVA - Ez érdekes mert szerintem ez rendben van, de mégsem érzem olyan ütősnek mint a fentit. Jobban passzolna a stílusomhoz a Serie A-s csapat? Sokkal hatékonyabban és gördülékenyebben játszom a fenti csapattal, pedig próbáltam a BBVA-s vonalat erősíteni, mert jobban tetszene, de valamiért nem akarja az igazat

Hja és még mindig nem kérek a 100K-s playerekből, de a 1-3K-soknál már jöhet komolyabb ajánlat is

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez igaz, őket elfelejtetem. De kell cserecsatár is.

-
LilJohnny
csendes tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
https://m.youtube.com/watch?v=XlOJbOyw0wM
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
A portugál ligában Jonas 29, Slimani pedig 20 gólnál jár és van még 7 forduló. Ők biztosan bekerülnek, bár ez szerintem nem veszélyezteti Nikolics helyét.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Layún nem tudom hányadikat kapja már, de nagyon OP-nak tűnik. Amúgy nem egy erős TOTW, max. James, Eriksen és Matuidi miatt érdemes packezni. Remélem Mahrez nem lesz túl drága, mert őt nagyon ki szeretném próbálni.
Kristof_94: Szerintem 100%, hogy kap TOTS-t Niko. Rest of the World-ben senki sem lőtt nála több gólt, vagy csak én nem tudok róla.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek van rá esély, hogy Nikolics kapjon egy TOTS lapot? Tudom, hogy nincs Ekstraklasa TOTS csapat, viszont a Rest of the World csapatba bekerülhet. A tavalyi lengyel gólkirály (20 gól) is kapott egy RotW TOTS lapot. Niko pedig már most 25 gólnál és 8 gólpassznál jár 2 fordulóval a vége előtt. Meg ugye még ott van a playoff is.

Mondjuk az más kérdés, hogy sajnos "csak" ezüst lapot kaphatna, de ő lenne az első magyar, aki TOTS lapot kap. -
LendvaiFeri1
veterán

-
Borusito
tag
-
Blashe
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
PS4
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Doumbia helyett Remy is beválhat.
Doumbia képes kihagyni a kihagyhatatlant. De képes mindig a legjobb ütemben megindulni.
Más:
Előttem írták, hogy draftban vezetést szerzett az ellent és elkezdett akadni a játék. Tegnap ugyanilyennel találkoztam. Rúgott egy gólt, majd úgy elkezdett akadni a játék, hogy élvezhetetlen lett.
Plusz semmit nem csinált csak cselezett a TOTY Neymarral és tarthatatlan volt.Nagy nehezen találtam egyet (25 ről lewával), majd megint elkezdett akadni.
Addig nyűztuk egymást míg elmentünk a 11-esekig ahol már akadt az a rohadt indikátor, esélytelen volt eltalálni a zöld részt
ő is kihagyogatta, én is...aztán persze valahogy bevert egyet.De a végén jó volt látni az 5-5 rúgott tiziből, hogy 1db ment csak be

-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok! Szeretnék építeni egy pace squad-ot BPL játékosoból. Ez a 3 srác mennyire jó elképzelés elöl?
[link] -
dudu5130
őstag
Haza érek mondom játszok egyet. Első meccsem sima 4-0 egy bundes team ellen. Második meccs. Full unrare, arany, ezüst, bronz lengyel válogatott. Na mondom ez kipicsáz. Ki is kaptam 2-1re, de az ellen olyan dolgokat csinált amiket egyszerűen nem hiszek el. Tourémmal nem bírtam elvenni egy az egyben a lasztit tőle. Viszont Rooney nagy állat. 2 meccs 3 bomba gól távolról.
-
ProgenXL
őstag
Összeraktam egy angol keretet a weboldalon. Nem biztos hogy megcsinálom a játékban is. Hol változtatnátok? Árban maradjunk a földön tehát 60ezer fölötti játékost ne nagyon

Baines, Cahill, Walker megvannak a játékban is nekem.
-
Z'Z"
őstag
Bocsánat az offért, de úgy érzem, ezt le kell írnom.

Én elismerem azt, aki jobb nálam, de hogy egy játékban ennyire tisztességtelen legyen valaki, azt már nem!
És idén nagyon elszaporodtak a paraziták.
Mondom, elkezdek egy Online Draftot, ahol az ellenfelem elég hamar vezetést szerzett, ami ugye még nem is probléma, de már meccs alatt is furcsa volt nekem, hogy másodpercnyi akadások vannak a játékban.(hozzáteszem, hogy Full zöld latency-vel indítottunk.)
A gólja után persze annyira belassult az egész, hogy szinte játszhatatlanná vált a game, erre én rúgtam magamnak egy öngólt, hogy segítsem a kis g.r.nyt.
Utána csodák-csodájára ismét lehetett játszani, egészen a 90. percig, amikor kapott egy gólt és kilépett, persze engem kidobott a főmenübe.
Kérdem én, miért? Hiszen vezetett 2:1-re.

-
thebigK
addikt
Akkor inkabb UP Perisic egy hunter lappal
(tudom hogy jobb es nem balszelso) -
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szerintem SIF Insigne jobb, mint SIF El Shaarawy, és olcsóbb is.
-
Rypejakten
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
sose volt 77 felett a csapatratingem idén, sose kaptam 79 alatti ellenfelet, általában netkapcsolat és win-lose mutató alapján sorsol a rendszer.
evibly: klassz! örülök, hogy működni látszik Sanabria.
most IF Lucas Pérezt tervezem tesztelni, csak legutóbb, mikor néztem, nem volt piacon. -
tigomigocika
senior tag
Nekem meg most kajak nem megy
Próbáltam minden fajta csapatot
Div5 de lehet innen is kiesek
4 nap pihi volt de kaki vok
Ma is inkább pihentettem -
CR2025
csendes tag
Kösz mindenkinek akkor Andersont és Cuadradot meglesem.
-
-
CR2025
csendes tag
Olasz ligás szélsőkből ki az ajánlott?
Jöhet LW és RW is. -
LilJohnny
csendes tag
Sziasztok.Néztem múltkor egy Krasi videot amiben azt ajánlotta,hogy játszunk monitoron a nagy tv helyett a delay elkerülése végett,Ami ha nem tévedek pont az a késés probléma amit páran felvetettetek
-
szeby241
csendes tag
Nem igazán idegesit már föl,de nem ertem en ezt a jatekot: tegnap még simán nyertem a div4- ez 6-1-0 bajnoki címmel,ma meg div 3- ban 3-0-7 ,szerintem ennyivel nem jobb ez az osztály,viszont a játék sebbesseg ismételten annyira belassul,de csak nálam,az ellenfél úgy száguldozik,h csak lesem h most mi van mindenki döntse el o maga h hendi vagy nem,de azért érdekes h egyik nap tudok játszani,a másik nap meg nem!
-
evibly
senior tag
Rypejakten és más vélemények hatására (is) beszereztem múltkor Sanabriát, kemény 16k volt.
Sok BBVA csatárt próbáltam már, de az erő, a sebesség és a technikai tudás hármasból valamelyik mindig hibádzott náluk. Ok, az MSN trió nem játszik nálam

SIF Sanabria pontosan ezt a kombót hozza: eddig 5 meccsen 4 gól és egy gólpassz fűződik hozzá (egy szem csatárként játszatom 433-2-es felállásban), de ennél valóban sokkal érdekesebb, ahogy mozog a pályán.
Nagyon jól helyezkedik, mindig ott bóklászik, ahol kell, állandóan megjátszható. Látványos gólokat nem szereztem még vele, de kiugrasztható, a passzra mindig érkezik, és könnyű, gyors dribbling az övé, nagyon jól kezelhető. Még a 89-ces heading értéket kellene tesztelni, és jah, az sem hátrány, h nem fárad el a végére (stamina: 84) Ajánlott!
-
MdewC
nagyúr
válasz
evibly
üzenetére
Köszi az infót!

Vagy, annyira ügyes a kis rating-es csapat edzője, hogy ezért érzed így.

Lövéshez: igen, gyakorlatilag ráfingja a kapura, idén sajnos értelmetlen a használata, 1 fontos helyzetben viszont szinte csak így lehet gólt szerezni, amikor annyira közel vagy már a kapushoz a támadóddal, hogy tutira blokkolna, ilyenkor ha nyomkodod a lövés gombot, sokszor, akkor van rá sansz, hogy elpöccinti mellette.

-
evibly
senior tag
Tőlem kap egy +1-et Abate, kirobbanthatatlan a csapatból, pedig Perest is használtam már korábban. Persze nálam legfeljebb félpályáig megy fel, onnan Candreva kavar már. Abate oszlopos tagja a védelemnek, nem nagyon megy el mellette senki.
A másik (rating) témához: mostanában egyre gyakrabban veszem észre, hogy ha egy érezhetően gyengébb képességű player jön ellenem (nagy ritkán ilyen is van
), akkor iszonyú nehezen rúgok neki gólt, de úgyis mondhatom, hogy a nagyon rossz arányban lövöm be a helyzeteket. Legutóbb IF Enyema levitált párat a kapuban, képtelen voltam elgurítani mellette.Ja, igen: ziccernél a B gomb többször gyors megnyomása ground shotot eredményez? Annyiszor ki akartam volna próbálni, de a meccsek hevében mindig elfelejtem...
-
Kristof_94
nagyúr
Ma láttam egy fifás videóban: [link]
Mennyire lehet életképes?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Totál nem. Ez teljesen random szvsz. Sőt, sokszor akinek kisebb rating-es a csapata, sokszor jobban is tolja. Szóval nem a rating számít, sztem, csak van egy olyan fétisem, hogy a magasabb rating nagyobb "random belenyúlásokat" magyarul "hendit" kaphat, de ebbe bele se menjünk, nem is akarom, hogy bárki belemenjen, lerágott csont, meg amúgy mostanában nem is találkoztam a jelenséggel, csak néha furcsa a sok kapufa, meg a "fura" bekapott gól... De ennyi.
Aki tud, az előbb utóbb "elnyeri méltó büntetését" valamelyik fenti DIV-ben.

LEDYGY: Sztem nem sokkal ügyesebb, mint Abate, egy próbát megér, FPatrik kolléga nagyon dicsérte.

Ne értsetek félre, UP Peres is mérföldeket ver Abate-ra támadásban, nehezen is tettem ki, csak Őt a tankok elkapálják és pluszban fejelni sem tud. Amikor nála van a labda, akkor biztonságban érzem, Abate-nál nem. Tegnap utóbbi még egy öngólt is összehozott. De védelemben nálam jobban teljesít, a böszmék ellen is, ezért most Őt tesztelem, egyelőre a védekezés miatt marad...

-
gabigyerek
senior tag
"nem az a cél, hogy gyengébbeket kapjak, amúgy se dob gyengéket a 2. osztályban...)"
Emellett ne menjünk el szó nélkül

A kissebb ratingel rendelkező csapatokat kissebb ratingesekkel teszi össze jellemzően a szerver?
Mer mondjuk a 86os ratingemmel tényleg ritkán látok kék lapos csapatokat...
-
Giii
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi! Akkor marad az a verzió,hogy vagy meghagyom,vagy 0 pénzért megy a lecsóba.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Borusito
üzenetére
Alap esetben én is ezt mondom, mert labdával sokkal jobb Peres, főleg az UP. Abate egy köpedelem labdával, de pont annyival erősebb védekezésben, hogy kevesebb gólt lehet róla kapni, mint Peres-ről. Utóbbit 4x nyomták el nekem a 2 napban, így most Abate van helyette és Lichti helyett. Tesztelem és a ratinget is lejjebb viszi nálam. (nem az a cél, hogy gyengébbeket kapjak, amúgy se dob gyengéket a 2. osztályban...)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meccs előtt ellenőrizni kell, a feljebb is linkelt módon beállítani, ha mégis meccs előtt nem lenne meg, akkor ott még meg lehet tenni és úgy marad...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)