Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

válasz ^Boss #1955 üzenetére

"a középkezdés megint bugos. nagy nehezen egyenlítek egy kemény meccsen, erre a középkezdés után elvehetetlen a labda az ellentől, aki 2 passzból gólt rúg."

igen, ez nálam is nagyon jellemző - lett pár ősz hajszálam miatta, az tuti. Én úgy érzem, hogy itt alaposan elnéztek valamit a fejlesztés alatt, mert ez a sprintelős OP fasság totál rányomja a bélyegét a játékra, a sok kis hülye, meg persze rohangál és hiába lövök neki utána egy felépített támadásból gólt, ha középkezdésből elindul és pikk-pakk ott van a 16-osnál. De mindegy, igyekszem együtt élni vele, asszem nem les más választásom.

Sajna a 90. percben szerzett gólok megvannak továbbra is, és sajnos érzem a handicap jelenséget is, nem egy olyan meccsem volt, ahol 14/9-es kapura lövés arányból belőttem 3 gólt, ő meg 4/4-es arány mellett belőtt 4-et és megnyerte.

Ajánlom 1vs1 helyzetben a finess shotot alkalmazni, az átemelés sajnos sokkal ritkábban jön be, mint 14-ben, a kapusok nagy arányban megfogják.

Viszont megvolt:

- az első szögletből szerzett gól
    - az első beadás után fejelt gólom
    - az első szabadrúgás gólom, amit el is mentettem, de mégis hova a francba mentette az EA, tessék mondani? :Y

Új hozzászólás Aktív témák