Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Egérpad topik
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Tavaly fifáztam
Minden évben így van.
Lesznek még 15 ezres pakkok meg 25 ezres pakkok és 50 ezres is.
De azt hiszem a 100 ezresből csak 1-et nyithatsz ki, 15 tizenötöst majd öt 25-öst és kettő 50-est.
Ja és nem elhanyagolható, hogy akkor jönnek ki a TOTY kártyák, a kék kártyák, amik az év játékosait tartalmazzák, nem kicsi extrával(kb 3x akkora boost mint a fekete kártyáknál.)PL.vidi
-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
a 24 ritka lap közül nem mindegyik arany,ugye?
-
pifu76
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Dec.24-ig, mikor 100 ezer zsetonos pakkok lesznek
ez az infód honnan van?

-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Értem amit mondasz, ehhez sajnos nagyon nagy szerencse kell, addig is szerintem az a lényege az UT-nek , hogy megtaláld a kedvenc játékosodat, sőt a kedvenc csapatodat, amivel a jött-ment Ronaldo-s,IF Ibrákat 3-0-ra elvered röhögve.

Ha jönnek az eredmények, jön a zseton is, de szigorúan nem szabad elkölteni egészen Dec.24-ig, mikor 100 ezer zsetonos pakkok lesznek, 24 játékossal és mind ritka lesz.
Ha lesz lehetőséged addigra 100 ezer zsetont összeharácsolni, azt tartsd is meg szerintem
Addig 1 pakkot se nyitnék ki a helyedben, mert nagy valszeg totál szar paklik esnek.Nekem azt hiszem megvan a kedvencem:Assaidi
700 zsetonért totál rablás volt.
-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
tölem öt huzták le
komolyan már nincs kedvem játszani sem 
-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
-
vegitossj7
addikt
-
vegitossj7
addikt
Valaki tuti szarozik veled, magától ilyet nem csinál.
1. mindent változtass meg, amit csak lehet.
2. egy játékos-tanácsadóval beszélj, hogy valaki beleszarik folyton a levesedbe és ez nem állapot.
Ha más valaki tudja rajtad kívül a belépési adataidat, csak az a ember lehet az, aki szórakozik veled..
-
PepLogan
tag
picsába
DD -
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én nem akarok,csak gondoltam 1100ért megéri megvenni,gondolom feljebb van az ára.
-
vegitossj7
addikt
-
PepLogan
tag
1100ért Thiago jó vétel volt szerintetek?
-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Úgy is kell azt

Akinek van valódi pénze a játékban, az vegye meg drágábban
Aki meg játszani szeretne, az meg kapja meg olcsóbban a jobb játékosokat, amikre a coinbuyer nem is gondolna, mivel csak CR7-Neymar-Messi jár az eszébe.
Ezért támogatja az EA CSAKIS a pakkok megvásárlását valódi pénznemért, hogy a piac ne boruljon fel így.
-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Viszont Messi-Neymar-CR-Bale..... ezek sokat emelkedtek, főleg a Messi-CR duó. Játékmegjelenéskor is drágák voltak, de most horror áron vannak.
-
PepLogan
tag
Én is észrevettem
maszke 1800.. múltkor még több volt
-
vegitossj7
addikt
Csak én vettem észre, hogy nagyon sokat estek mostanában az árak?

Gundogan 140k-ról 60k lett, Mandzukic 180k-ról 4k, Isco 40k-ról 15k Cavani 85k-ról 15k stb.
-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
nekem nagyon bejön!

-
PepLogan
tag
engem meglep,hogy egy kb ugyanilyen olasz csapat 2x drágább

én ezzel tolom: http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=f7JmMIPenKm4z:pc
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jah
Tiszta De bruyne csak fürgébb -
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Igenigen
szerintetek melyik a jobb?Ha Negredon egy Sniper/Katalizátor van? -
vegitossj7
addikt
válasz
fpatrik17
üzenetére
Nincs az az isten

Tegnap is jól megviccelt Labyad, jobb lábbal 25 méterről felsőkapufa, rögtön visszakerül hozzá, bal lábbal felsőkapufa 25 méterről, majd 2 perc múlva meg oldalkapufa
(Aztán lőtt kettőt.)
Az 5 csillag fos láb nekem nagyon tetszik benne
Próbáltam Lima-t használni KTK-ba, de nagyon nem jött be sajnos
-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Quinterot használd akkor Labyad helyett, ha ez ennyire zavar

-
PepLogan
tag
Hát nem tudom..nekem ez a portugál csapat egyáltalán nem jött be..:/
-
vegitossj7
addikt
-
vegitossj7
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Anno hozzászólás, csak feljesztve:
"Lövész- +Távol lövés,Befejzés,Labdakézség
Befejező- +Befejezés,Erő,Fejelés
Precíz lövő- +Távol lövés,Lövőerő,Távoli passz
Horgony- + Gyorsulás,Erő,Fejelés
Távol lövő(asszem)- +Távol lövés,Labdakézség,Fejelés
Sólyom- +Gyorsítás,Lövőerő,Fejelés
Artista- +Távoli passz,Rövid passz,Labdakézség
Építész- +Távoli passz,Rövid passz,Fejelés
Erő- +Erő,Rövid passz
Maestro(?)- +Befejezés,Rövid passz,Labdakézség
Motor- +Spintsebesség,Rövid passz,Labdakézség
Őrszem- +Szerelés,Becsúszás,Fejelés,Erő
Őrző- +Labdakézség,Szerelés,Becsúszás
Gladiator- +Erő,Lövőerő
Gerinc- +Távoli passz,Erő,Fejelés
Vadász- +Sprintsebesség,Egyensúly,Távoli lövés
Katalizátor- +Sprintsebesség,Egyensúly,Gyorsulás,Távoli passz,Rövid passz
Árnyék- +Sprintsebesség,Erő
A többi egyértelmű szerintem.
A kicsi gyenge csatárokra érdemes Gladiátort tenni, nagyon megdobja a teljesítményüket szerintem.(PL.Sau)"Olyan összhang stílust tegyél a játékosodra, amiben piszok jó PL.Mandzukic-Befejező vagy Vidal-Vadász.
Általában a BSZ-JSZ-nek a Vadász szokott az ideális lenni, a BK-JK-nak meg a Motor.(Bár a Gladiátor is jó cucc nekik
)
A Katalizátor 1:1-ben olyan lap mint amilyet Özil csinál a valóságban, mindig passzol kb.
Stb.Stb.
Csak gondolj bele mire használod a játékost és arra fejlessz
-
MdewC
nagyúr
válasz
HoReSz1975
üzenetére
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Több verzió is van:
El Sári - Balo - Cuadrado
Marchisio - Tevez/Muriel - Vidal
Rafael Martinez: ezüst - Chiellini - Ogbonna/Caseres - Abate/Pisano: ezüstEz egyébként 4-2-3-1-ben is elég jó!
Vagy már írtam a kolumbiai különítmény feljebb
Hajrá!

-
PepLogan
tag
MIÉRT sólymot raktok a támadókra?nem értem

-
sch_a
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
El kell, hogy szomorítsalak. A cheater az te vagy.

-
PepLogan
tag
áá értem
hát én megpróbálok önerőből eljutni,de már úgyérzem itt a vége..van egy spanyol csapatom,de az azoknál jobbak meg már több tízezrek,amik elérhetetlenek :/ -
HoReSz1975
őstag
válasz
PepLogan
üzenetére
több, mint 1m coin volt ez

amúgy kizárt dolog, hogy meccsekből bármikor is összegyűlne egy ilyen keretre, bár Messi, CR7 és Neymar hiányzik, persze Bale is
, de ezek über drágák 
az a nevetséges, hogy így is valaki megver (pedig jól játszom, csináltam már több 5:0, és 10:0 -át) akinek egy 70 szintű csapata van, ezt nem értem, hogy hogy a francba lehetnek gyorsabbak a játékosai, amikor még ezüst is volt benne, vagy arany 60-70 szitnű

Cheater, vagy mi a franc

-
PepLogan
tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Egy kérdés..honnan az istenből van neked ilyen játékosokra pénzed?

-
danikollar
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Ez igen, elköltöttél pár zsetont.

-
HoReSz1975
őstag
Ez a keretem: FUT 2014 HoReSz FC - Liga BBVA
Egy olasz és egy német bajnokság keretét is össze akarom hozni majd

-
losi73
senior tag
üdv engem is felvehetek nem vagyok egy nagy spiler közelsem,de szeretek játszani még ha ki is kapok

origin losihun
-
MdewC
nagyúr
válasz
HoReSz1975
üzenetére
A játékban: játék barát kerettel, aztán a mezek kiválasztásánál bele tudsz lesni.

-
HoReSz1975
őstag
,ha akartok vegyetek fel originen: HoReSz1975
a webappon hogyan lehet megnézi barátok vagy idegenek FUT keretét, vagy a játékban

-
fpatrik17
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na és hogy szuperál az chep-overpowered portugál ligacsapatom, amit ajánlottam?

Valami Review jöhetne
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi!

Marci a csk, a Juve kötődés miatt, egyébként Vidal lesz ott, de ő jelenleg a társaival farmolódik!
De Rossi nagyon király, 13-ban sokáig volt azon a poszton, de kicsit lassú szvsz sajna.
Ibarbo tuningolva jól lő, fejel mint állat, majdnem 2m, egyébként 91 v 93 a sebesség, most nem tom fejből pontosan, uh sztem ez magáért beszél.

Többi olasz 1enlőre pénzt keres a piacon!
-
PepLogan
tag
és ebben a portugál csapatban kire milyen összhangstílust ajánlotok?
-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
pofás kis csapat
köszi -
vegitossj7
addikt
-
PepLogan
tag
hű...a spanyol csapatomnak ez a duplája

-
vegitossj7
addikt
-
PepLogan
tag
Vagy esetleg tippek,hogy milyen bajnokságú játékosokra váltsak?
-
PepLogan
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem,hogy spanyol csapatról angolra váltok.Szerintetek megéri?Esetleg tudnátok ajánlani posztokra jó játékosokat 80-as érték körül,akik nem tízezrekbe kerülnek,de mégis jók?
-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
pontos tranz akciot nem tudok mivel nem én adtam el csak késöbb órákal belébve láttam hogy nincsenek sehol és a futban találtam meg a linkelt képeken hogy kb 4 órája lettek eladva
de mind ez tagnap történt valamikor 17 és 22 óra közt. -
vegitossj7
addikt
Hát ezek szerint nem vagy egyedül.

Magyar EA-s játékostanácsadóval is tudsz erről beszélni azt hiszem, bár még nem próbáltam, csak mikor eltünt a Trade Pile-ról egy játékosom.
De vigyázz velük, mert vannak annyira köcsögök, hogy a pontos tranzakció idejét kérik, ha nem akkor adtad el, pampogni fognak. -
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
az a durva hogy meg változtattam mert elsönek tegnap elött lenyultak 90 ezrem vettek a nevemben egy 300 érö játékos 90 ezerért akkor meg változtattam és rá másnap meg eladták a két legjobb legdrágább játékosom ,1 meber tudta csak a belépési adataim akitöl vettem az origin kodot mert akkor meg másnapra eltüntek a gold pakjaim és ö segitet le levelezni az ea val hogy vissza kapjam az meg is történt majd másnapra lehuztak 90 ezerel akkor megváltoztattam a dolgokat,és szoltam az eladonak akitöl a játék van hogy intéze már ezt is neki meg adtam a dolgokat a belépéshez erre rá 4 órára eladodott a két legdrágább játékosom 1000 ért a két játékos 110 ezret ért,mikor ezt szóvá tettem neki megsértödött hogy mit gyanusitgatom,mert kinoban oda bigyesztettem neki hogy most te szorakozol velem mert nem hogy a 90 ezrem nem kaptam vissza de gyorsan 2 játékosom is aladodott

ui tudna valaki segiteni aki angolos és MEGBIZHATÓ hogy kiderüljön végre mi folyik itt?mert gondolom az ea látja hogy kinél landoltak a játékosaim és jhogy ki adta el nekem 90 ezerért a semmit érö játékosát.

-
losi73
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
üdv érdeklödnék hogy másnál is van e olyano hogy hirtelen csak ugy maguktol eladodnak játékosaid?egy ki lépés és belépés közt?ami persze nem én vagyok mert egy 80 ezres thiago silvat nem hiszem hogy 1500 eladnék

-
vegitossj7
addikt
Ja és itt egy rejtett gyémánt: Demjanovic Elég epic.
-
vegitossj7
addikt
Hát én ezen kiégtem...
Tiszta Fifa

Vidal -
-
vegitossj7
addikt
Nekem hosszútávon két megoldás jött be.
1:A kamerát Koop-ra állítom, így látom, hogy ki mozdul be a másik oldalt, + nagyobb teret látok.
2: Kikapcsoltam az Automatikus váltás teljesen. Így jobban tudok zónázni és nincs olyan köcsögség, hogy mikor emeltet passzolnak, akkor egyszer csak megáll a védő, mint egy hülye és csak utánna indul el.
Így jutottam el megint az 1.osztályba, s sokkal a játék is sokkal könnyebb lett.
-
Peat;)
veterán
A gépemben nincs dvd olvasó, de originen méregdrága a játék. Szeretném megkérdezni hogy ha megveszem pl 576-ban a dobozosat azt lehet-e és ha igen akkor milyen módon aktiválni originen hogy ne legyen gond az optikai meghajtó hiánya? Vagy van hivatalos de olcsóbb digitális, originen aktiválható beszerzési forrás? Köszi
-
boff
senior tag
Hagyd pár napig a játékot és ennyi a megoldás. Én megvettem a 14-et és sokáig ugyanez volt aztán 1x csak elkezdtek mozogni a játékosok vagy mondhatnám úgy is, hogy megszoktam a játékot meg az új stílusát.
-
a000
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet az, hogy szinte mindegyik ellenfelemnek úgy működik a játék, hogy a védők sprintelnek vissza, simán leszerelnek, ha támad akkor mozognak a játékosai, hozzám kerül a labda egyből el is vették.
Nekem persze egy helyben állnak, a védőim elfutnak a labda elől, szerelni azt nem tudnak mert a legkisebb mozdulattól is elszállnak a fenébe. Támadásnál is egy helyben állnak. Amotől még kiborulok, hogy Puyol lefutja Ronaldo-t. Nevetséges.
Már állítottam mindent, custom tactics, semmi nem segít. Mi a retkes fost kell beállítani, hogy normálisan menjen? Van valami varázs beállítás ami titkos és csak páran tudják?
Ja és nem, nem vagyok kezdő, 13-ban is első osztályban játszottam végig. -
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszönöm!

-
vegitossj7
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
A héten, ha valaki valami nagyon jó teljesítményt nyújt (mint mikor Fánpőrszi megdöntötte a holland góllövő-rekordot
), akkor a hét csapatába kerül.Minden szerdán 17:00-kor új hét csapata lesz, így mindig más eshet, más informed, azaz formában lévő játékosod lehet.(Pakkokból ugyebár.)
Ha valaki nagyon jól teljesít a következő héten is, akkor egy még extrásabb lapot kap, ezt hívják SIF-nek (Second Informed) és így mehet TIF-ig is és tovább.
Egy ezüst játékosnak 3 informed kell, hogy arany játékos legyen belőle.(Arany Informed.)
Így mikor 3 napja nyitottam pakkot, éppen Bendtner volt "jó formában", ha most esne Bendtner, akkor simát kapok, nem feketét. -
Ps Vita
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Minden képesség kap +1-et,mindig az adott hét (valós teljesítmény alapú) álomcsapatának tagjai lesznek ilyenek.
-
danikollar
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egyébként látom, hogy a fekete kártyákra használjátok az informed kifejezést. Ez egyébként mit jelent itt a kártyáknál?
-
vegitossj7
addikt
Csak egy bug, vagy tényleg minden informed játékosnak 99 a staminája?

-
vegitossj7
addikt
válasz
PepLogan
üzenetére
Hát beléptél a web appba és kiírta hogy Daily Gift, onnan saját csomagok és ott kaptál egy béndzsa 4 kártyából álló kis fostos pakkot.

Akkor kapnál 24 héten át Premium pakkot, ha az Ultimate Team Edition-t vetted volna meg.Akkor minden Hétfőn 8 órakkor kapsz egy pakkot.
A tavalyi és során volt olyan, hogy újraaktiválták az Daily Gifteket, de ez olyan Április környékén volt
-
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az oké hogy addig kapom,de hogy kapom meg?Minden nap belépek a web appba,mégsincs sehol semmi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Egérpad topik
- Mini PC
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

komolyan már nincs kedvem játszani sem 

DD

Tiszta De bruyne csak fürgébb