Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Nos nem bírtam magammal és én is beszereztem a játékot. Tudja valaki miként lehetne berakni angol kommentátort? Lemez nincs a játékhoz, cd kulcsot vettem csak.
-
Ps Vita
őstag
Lenne egy fontos kérdésem,a Ps3-as változathoz adnak egy kódot,amivel majd Nextgenre lehet importálni 10 dolcsiért,ha igen,megyek is megvenni

Lécci,fontos lenne tudnom -
Hát ööö, maga a játék, már mint, amikor játszol a csapattal jó, néhol kicsit fura, de nehezebb, ami viszont jó. Legerősebb szinten eddig 3 meccsből nem nyertem, ami már nagyon nagyon régóta nem fordult elő a sorozatban.
A menedzser mód viszont szerintem annyira túlkomplikált, hogy az eszem megáll
Ezt a menüre értem, túl van bonyolítva.
Aztán pl. ha akarsz venni játékost, akkor nem lehet olyat, hogy megadod, hogy pl. 17-20 ébes között legyen és 80-as legalább, hanem csak a kort lehet megadni és kidobja abc sorrendben és küldheted a játékosra a megfigyelőt, hogy fasza-e. Aztán mire visszejelez a tag, addigra vége a piacnak. Ezt nagyon elbaszták
Pont az egyik legjobb, az átigazolási részt kúrták el naaagyon.Eddig ez a véleményem.
-
KubanitoS
veterán
Egy-két véleménynek örülnék, én magam is most hezitálok a megvásárlásán. Fifa 13-hoz képest előrelépés?
-
Carvus
senior tag
én már csapatom, bár még csak ismerkedünk FUT-al...

-
TommyGun
őstag
Én sajnos csak holnap késő du. tudom átvenni, de annyi baj legyen

-
Carvus
senior tag
Már telepítem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Carvus
senior tag
közbe utánajártam, és ha minden igaz, akkor éjféltől már lehet csapatni!

-
salival
aktív tag
Akinek megvan már az megnézné, hogy van-e überközeli
dinamikuskameraállás? kösziköszi -
Carvus
senior tag
most jött az sms, h elvileg hnap hozza a futár...asszem akkor csüt-péntek szabi!

-
TommyGun
őstag
"A korábbi EA gyakorlattal szemben - a kiadótól kapott friss döntés szerint - a játék premier napja, azaz szeptember 26. a fizikai terjesztésre is meghatározó lesz.
Eddig csak a játékok regisztrációja és maga a "játszás" indult a premier napon, a felhasználók azonban fizikailag korábban is megkaphatták a játékot, ezzel is segítve, hogy a premier napra mindenkihez eljusson a játék, akárhol is éljen.
A kiadó azonban - friss döntése alapján - most nem engedélyezi a korábbi kiszállítást, ezért ezen játék átvételi lehetősége a korábbi szeptember 23-24-ről, a rögzített premier napra: szeptember 26. csütörtökre változott, megváltoztatva a személyes átvétel és a várható csomagérkezések napját is.
Kérjük megrendelőinket, hogy erre legyenek majd tekintettel a játék megjelenésekor."Nekem ebből az jön, hogy amint kézbe veszed 26-án már tolhatod...
-
Carvus
senior tag
már csak 1 hét és a kezembe lesz, legalábbis remélem...az tudja vki, h mikortól csapathatjuk? 27. éjfél? v h van ez kéremszépen

-
dudu5130
őstag
Most ahogy nézegetem a Serie A-s játékosokat... Vicc. Roppant mód lehuzza őket a Fifa. Egyáltalán nem a képességek alapján készíti őket és pláne nem a nyári felkészülés figyelembe vételével a szezon rajtot meg nem is mondom.
-
dudu5130
őstag
A 13as FUTból zsetont vagy játékost vagy valamit lehet átmenteni a 14be?
-
wednesday
őstag
Nekem egyre jobban tetszik a 14 demo alapján. Persze online vagy élő ellenfél ellen még nem tudni milyen a játék, mert annyira a gépnek nem mindig sietős előrejátszani a labdát.
1. Ami a legjobban tetszik a védekezés. Szinte mindenki védekezik, nemcsak a védők!
Ha kontrázni akar az ellenfél és sikerül zavarni és feltartani a labdát terelgető játékost, akkor a visszaigyekvő csatáraink is próbálják hátulról támadni. Kevésbé hagynak lukat a védelmi falon. A középpálya sem csak passzívan szemléli ha már átjátszották rajtuk a labdát.2. Jobban reagálnak a gépi társak, akiket éppen nem irányítunk. Ezt főleg labdavesztésnél értem. Ha lepattan egy passz, akkor a közelben álló rástartol. Mozgékonyabbak is a társak, nem az az érzés van, hogy csak a mi általunk irányított játékos tesz meg ténylegesen valamit.
3. A labdakezelést körülményesebbnek érzem, (néha bénáznak a labdával) vagy még nem éreztem rá. Ez lassíthatja a játékot. A bal ravasz (labdatartás) ténylegesen fékezi a játékost, ezt okosan kell használni, kicsit másképp mint eddig. Cserébe jobb a labdatartás mehet a közdelem.
Úgy vettem észre a cselezésnél már nem kell használni a bal alsó ravaszt ( a leírásba sincs benne). Lehet ezt itt átszabták.Másképpen kell kicsit játszani vele, mint eddig. Olvastam, hogy sokan szidják, pedig szerintem előnyére változott minden.
-
Ps Vita
őstag
Mától működik a Fifa14-s FUT web app,én nem nyitottam valami jókat,Rafael a legjobb

-
csabamolnar1
csendes tag
Sziasztok
Nektek mennyire tetszenek az uj fifa 14-es zenek?

-
wednesday
őstag
Jól látom, hogy a cselezésnél kivették a bal alsó ravasz használatát és szimplán csak jobb analóg karral kell trükközni?
Úgy látom a bal alsó ravasz átvette erőteljesen a labdatartás/fedezés szerepét. Ezért tűnhet sokaknál lassúnak a játék, mert most másképpen kell kicsit használni.
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok srácok, kérlek segítsetek!
Hetek óta szeretnék válaszokat, de sehol nem kapok. 96 óta favorit a játék és természetesen most sem maradhat ki. Elsődlegesen a FUT 13-ból 14-be váltáshoz kérdeznék. (PS3-al játszom, PC-n is hasonló a kérdéskör) 1. Tovább kerülnek a FUT pontok 13-ból 14-be a PS3 verzióban? 2. Mi történik a játékosokkal, újra meg kell venni őket? Vagy érdemes betárazni, mert nem vesznek el és lehet velük játszani a 14-ben? 3. Érdemes-e most eladni a nagy értékű ritka kártyákat, vagy elvesznek? Remélem nem kell 0-ról elkezdeni...
KÖSZÖNÖM! -
uluwme
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy annyira akad a játék mintha lassított felvétel lenne. Próbáltam levenni teljsenek a grafikát, mindhiába. Vissza akartam menni FIFA 13-ba, de most már az is ugyanúgy akad.
Sanda gyanúm szerint az Origin frissítése okozhatja a hibát ennél az esetnél, mivel nem nagyon szoktam vele foglalkozni, csak most mivel a 14 demót le szerettem volna húzni.
Hardverileg rendben van a gép, kompatibilitási módok win7-re vannak állítva, és legújabb driver fut a gépen.
Valaki légyszíves segítsen mert megőrülök ha nem tudok játszani a kedvenc játékaimon
Előre is köszi a segítséget!
-
TommyGun
őstag
Nem tudom ki emlxik rá de amikor kijött az EBs DLC a fifához annó már abban lehetett érezni hogy sokat variáltak a fizikával, KB annyira másnak érzem a 14-est mint annó a 12-höz képest az EB DLC-t.
Ellenben nekem akkor is és most is bejönnek az új változások. A DLCben is sokat javult a játékosok fizikája és mozgása és ahogy nézem most jutottak el oda hogy kb tényleg nagyon realisztikus, úgy látom lassan adagolták ezt hogy lehessen emészetni
-
KicsiDawe
csendes tag
Játszottam jópár mecset a demóval, és meg kell mondjam, teljesen más számomra mint a 13. A labdakezelés/fogadás elsőre egy rémálom volt, aztán beleéreztem. A játékmenet teljesen más, már nem az az iramra épülő játék, mint ami a 13-ban volt, és ez nem baj.
#45: Az oké, hogy végre csinálnak is valamit a hátvédek, de így viszont olyan helyzetekben is összezárnak ahol ez halálos. Ha pedig a védőfalon átjut egy labda, az sokkal halálosabb, mint a 13-ban. A szélsők is bezárnak középre és így a szél üres. Lehet, hogy ez csapatfüggő és lehet, hogy a teljes játékban javul, de egyenlőre szerintem ez inkább hátrány, mint előny.
A passzok és az átadások sokkal jobbnak érződnek, és tetszik az indítások módja is. Amivel inkább szembesültem és rossz dolog, az a gép új AI-ja. Na most profi-profihoz mérve nagy lett a változás (beszélek itt 13-14-ről)! Lehet, hogy csak az új labdakezelés miatt, de a gép sokkal gyakrabban elveszi a labdát mint az előző játékban.
Másrészt kíváncsi leszek még az Ultimate Team-re, és főleg del Piero-ra
. Végre visszajött az 1v1, aminek nagyon örülök, és kíváncsi leszek az új alakzatokra is.
Egyszóval biztosan színesebb lesz az UT mint tavaly, és remélhetőleg nem lesz most egy "over powered" liga, vagy legjobb alakzat (lásd 4-2-1-2).A postámba 26-án fog érkezni, de már most izgatott vagyok!

Üdv. KicsiDawe
-
Dinter
addikt
Viszont itt büntetőt lehetetlen védeni. Hiába találod el az irányt, vagy rólad pattan be, vagy átmegy alattad/fölötted.
-
wednesday
őstag
Szerintem is jó lett. 12-13 váltásnál jóval több dolog van. Végül is logikus, hogy foglalkoznak ezzel a generációval is, hiszen ez fogja még kitermelni a fő bevélelt.
Kíváncsi leszek azért az új generációs gépekre készülő verzió minden fog különbözni. Szerintem elsősorban grafikában, de a játékmenet hasonló lehet. Majd kiderül.
-
TommyGun
őstag
válasz
wednesday
üzenetére
Ha van hely megiramodni akkor baromi gyorsan lehet támadni csak most már sokkal nehezebb ezt megtenni de egy jó indítással bármi lehet, ez a része szerintem sokkal gyorsabb lett mint a 13-ban viszont jóval nehezebb ilyeneket indítani, ha jól rátapad egy védő nem tudsz megiramodni. Szerintem nagyon jó lett ez a 14.
-
wednesday
őstag
Jah igen, és én nem érzem azt, amit többen a FIFA 13 topicjába írtak volna, hogy lomhák lennének a játékosok és lassúak a passzok. Dortmunddal marha gyors ellentámadásokat vezettem. De ezek a dolgok eleve függenek a taktikától, felfejlődési sebesség hangolásától, a kényszerítőktől és a szöktetésektől stb.
-
wednesday
őstag
Úgy vettem észre a sima passz is jobb lett. Végre nem csak a 2 pont közötti egyenes az egyszerű passz (amit marha könnyű keresztezni az ellenfélnek), ami csak lassította a játékot, hiszen egyenesen odament aki állt (ezért nem is mozoghatott) és kicsit statikus "flipperszerű egyértintőt" lehetett tolni csak. Most már kicsit helyezve van az átadás, próbálja úgy átadni, hogy az ellenfelet lehetőleg kerülje. Így életszerűbb is a játékosok mozgása és jobban lehet helyezkedni fordulgatni, több az apróbb ellépés.
Persze aki full manuálisan tolja annak ez nem volt eddig gond, hiszen oda helyezte a labdát ahova akarta (ahova sikeredett).
-
TommyGun
őstag
Viszont a rárúgás és a passz az sokkal gyorsabb lett, mármint nem gyorsabban gurul a laszti hanem maga a mozdulat. VÉGRE. Rohadt idegesítő volt a 13-ban hogy amíg rábikáztam, a mozdulat elkezésekor 2 méterre lévő védő odaért, ez baromi jó, sokkal jobb passzolni is pillanatok alatt elpöccinti ha kell.
-
wednesday
őstag
Na én is kipróbáltam a Demot, és tényleg több dolog változott, mint amit egyáltalán reméltem. Több mint a 12 és 13 között volt.
Teljes revolucióról természetesen nincs szó, de jobb lett a játékmechanika, amit lehet is érezni. Jobb a labdatartás, labdafedezés, védelem. Végre a többi védő is kiveszi a részét a védekezésben nem csak az az 1-2 amit mi irányítunk. Itt is körbeállhatják 3-an a támadót beszorítva és az előre passzt megakadályozva, így kénytelen hátra adni a labdát. Persze ehhez még sokat kell játszani, főleg a teljes játékkal, ahol nem csak ez a néhány él csapat van.
A változások eddig mindenképpen előnyösnek tűnnek. A PES-t is kíváncsian várom. -
kungzi
veterán
Origin-n elérhető a demo!
-
salival
aktív tag
Sziasztok!
Én mindig a legközelibb kameraállással játszok, ami 13ban a dinamikussal lehetett megoldani. Viszont itt a dinamikus is baromi távoli. Nem tudjátok, hogy lehet minél közelebbi kameraállást előhozni? -
TommyGun
őstag
Na az zsír, akkor este végre tudok maratoni tesztelést nyomni

-
TommyGun
őstag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Ha működik vki írja majd meg legyen kedves, csak este tudom kipróbálni...
-
Ps Vita
őstag
Na akkor ma az első meccs után tudatosult bennem,hogy a PS4-t első nap megveszem és nem várok Januárig

Nagyon-nagyon király
-
TommyGun
őstag
-
wednesday
őstag
Persze arra nagyon kevés az idő. A bírói ítéletekre leszek kíváncsi. Azt sose szerettem, hogy a saját 16-osomnál próbálok felszabadítani, azt ott kapok előnyszabályt, sima kifelé szabadrúgás helyett. Előnyszabály sokszor nem jól volt alkalmazva.
No meg az ütközési motor is néha érdekes volt. Volt, hogy felrúgja a 16-osánál a csatáromat, ami egy beívelt labdára futott, és a gép szerint ezt véletlen "karambol" volt.
-
wednesday
őstag
Reméljük a 15-ben már lesz next gen, de elképzelhető sajnos a 16 inkább.
Azt tudom, hogy APU-s gép kell majd PC-n, mert ezeket a dolgokat, amit írtál azzal fogják számoltatni konzolon is. Ha ez rendelkezésre áll PC-n akkor egyszerűbb a portolás is.
Elég jó dolgokat írtál, főleg a labdatartás és védekezésről. Sok fifába hiányoltam, hogy nincs rendes középpályás játék, taktikázás stb. Azt hittem ez a 14 csak a 13 újracsomagolt változata lesz, de akkor szerencsére nem.
Mondjuk ez elképzelhető, hogy azért van mert rengeteg példány volt elkelni még a jelenlegi konzolokra (360, PS3) és ugye egyből jöhet annak a portja PC-re is. Ha a játékmenet javul az többet ér a grafikánál. -
TommyGun
őstag
Tegnap nyomtam vagy 2 órát a demot
Szerintem jobb lett a 14.
Jóval reálisabb lett a játékosok sebessége, azért a 13ban amikor kicselezek egy playert 2 lépés után már ott volt mellettem, most ha elmegyek melette ez már nehezebb lesz, mondjuk elmenni egy védő melett is nehéz lett, kivéve ha vmi nyomi nem csúszkál meg beleakar rohanni a playerembe...
A labda nélküli védekezés sokkal jobb lett, ugye amikor nyomod a passzt és magától előtte van a játékosod és fedezi a passzsávokat sokkal hatékonyabb lett, és ha végre közel érsz magától szerel is. 13ban volt hogy fél méterről szembe a labdabiroklóval is követte, most odalép, na nem annyira mint a 11ban ahol magától szerelt a gép de ha nagyon közel kerülsz nem követi hanem odalép, 13ban ez nem volt tökéletes mert túl közel passzsáv fedezéssel nem tudtál kerülni csak manuálisan. Ha nem megy el melletted a labdás egy csellel Az off playerek is jobban mozognak védekezésnél, nézzétek meg jobban mozognak a támadókkal és ha úgy van nem álldogálnak hanem besegítenek. A rúgás gombbal az odalépés is hatékonyabb lett. Szerintem a védekezés jóval hatékonyabb lett, persze ha becsúszol vagy odalépsz és nem jön be iszonyat otthagy a labdás, erre figyelni kell.
A támadásban szerintem az addig alkalmazott finom labdavezetést felváltotta ez a labdafedezős dolog. Nálam gamepeden klasszik kiosztással ha nyomva tartottad a trükk gombot akkor lassan vezette a lasztit pontosabban passzolt és némileg fedezte is de nem volt nagy szám. Ez az új lasztifedezés, rohadt jó szerintem. Ugyan lassabb lett a játékosok mozgása de szerintem túl gyors volt az egész labdajáték a 13ban, biztos mindenki tudja hogy 13ban 3 keresztpassz és már az ellenfél 16-osa elött volt a laszti, most jobban helyezkedik az ellenfél védelme nem annyira könnyű 3 másodperc alatt eljutni a 16hoz sem. Meg ahogy most észrevettem kifacsart/kiszorított testhelyzetből jóval pontatlanabbul passzol, és ez védekezésnél jól jön, ha rajta vagy akkor nem fog 20 méteres precíz passzokat tolni az ellen, jobban fel kell építeni a támadásokat, röhej volt hogy 3db 15 méteres passzból felvitte mindeki a lasztit a 16hoz, most már a középpályán is megkell tervezni a dolgot szerintem.
mellesleg én úgy érzem nem véletlen lassítja a játékot az EA, online meccsnél is szerencsésebb ha lasabb a játékmenet. Meg gyaorlatilag eddig annyi rárúgás volt 1-1 meccsen mint IRL egy fél szezonban.
Ha jól tudom csak az ignition motor nem került be a PCs fifába, de ez csak a next gen konzolokon lesz úghogy jelenleg olyanja még senkinek sincs aki halandó. Ez elvileg a játékosok közötti fizikát érinti majd. Ami szerintem most is javult egy picit, jobbak a mozgások. Kicsit pontatlanabb lett a játék ami nem baj, IRL is van meccs ahol szar minden. Ellenben minden más benne van a PCs verzióban, az új laszti fizika, az új rálövés. A laszti rúgás hangja és a kapufa kifejezetten jobb lett, tetszik.
Én már előrendeltem, ahogy néztem sok új játéklehetőség is belekerült, a menü is sokkal jobb lett, az egész hajaz a FUTosra, modernebb jobban átláthatóbb. A gépemen max felbontáson simán futott, nem gondoltam vólna, A 15-be amúgy már tuti belerakják az ingition motort. Állítólag a jelenlegi konzolok és átlag PCk nem bírják el ezért csak nextgen lesz.
-
Goatman
aktív tag
Koszi mindenkinek, vegul egy alapos driver gyalu es registry pucolas segitett. Valamiert nem kajalta meg ezt a Lenovo altal 635re atnevezett 630Met, hiaba jelzett a kis ikon GPU aktivitast es adtam meg az nVidiat vezrrlonek..na mindegy.
En hatarozottan erzek nemi athallast a PES2013bol, kulonosen a labdavezetes es a becsuszas dinamikajaban, ami szerintem a jatek elonyere valhat. A fizika, ami kisse furcsa szamomra, meg nem pontosan tudom korulirni mi, de alapvetoen orvendetes, hogy szimulator iranyba tendal iden a sorozat. -
Toxy
aktív tag
válasz
petyusz851
üzenetére
igen, valóban szép gól

szerintem is nagyon jó lett már a demó is.
sokan írják hogy alig változott, ugyanaz mint 13 ránézésre. No ez nem igaz. Oké aláírom a grafika nem sokat változott, bár a mezek gyűrődnek mostmár.de a játékmenet, a játlkosok mozgása, a labdakezelés tovább finomodott s sokkal élvezhetőbb mint a 13ban.
Szerintem aki teheti próbálja ki, mert úgy lehet érezni a különbséget.
-
bence188
tag
Nekem nem akar elindulni. Rámegyek hogy játék erre nem csinál semmit. Nem tudjátok mi lehet a baja?
-
Goatman
aktív tag
Lenovo G580 laptopom van, (Pentium B960, 4Gb, GT635M) és nem hiszem el, hogy a FIFA 13 copy-paste grafika, ami eddig a 13-ban maxon ment, a demo-ban low-on is akad
Drivert is frissítettem, totál diavetítés. Itt is elkezdték számolni a stadiont körülvevő városrészt á lá Crysis? Vagy a vegyél konzolt/bővíts gépet kampány újabb pofátlan megnyilvánulása ez? -
Toxy
aktív tag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
nálam minden rendben. minden beállítást maxra tettem. s rendesen fut
csináltam is egy gameplayt. (vmiért nem hd-be tette fel)
-
Toxy
aktív tag
-
Dinter
addikt
-
Topik követő hsz.
-
Ps Vita
őstag
Várós

-
Breki
veterán
FIFA 14 - Pure Shot & Real Ball Physics Trailer [HD]
-
pifu76
tag
nem tudja valaki pc-s verzióhoz magyar nyelven, sehol nem lesz elérhető a 24 ultimate team csomag? csak megint a konzolosok járnak jól?
origin-en mintha láttam volna, de ott azthiszem csak angolul lehetne megkaparintani az extra pc-s verzsönt

van valakinek valami infója erről?

-
bandi0000
nagyúr
szóval akkor 100% hogy nem lesz új motor PC-re?
-
Dinter
addikt
-
balazs022
csendes tag
Azt hiszem ezt is megveszem
Bár félek, hogy nem lesz sok újítás a 13'-hoz képest, de akkor is. 
-
Dinter
addikt
Mivel még nem volt ilyen téma, gondoltam csinálok egyet

-
Dinter
addikt
Minimális gépigény:
Processzor: Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz vagy Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
Videókártya: GeForce 8400 Series vagy Raedon 9550 DX9 támogatással
Memória: 1 GB RAM
Op. rendszer: Windows XP
Tárhely: 8GBMegjelenés: 2013. szeptember 27.
XBOX360/PS3/PC trailer:
Éld át a látványos gólszerzés örömét a FIFA 14 játékban! A FIFA 14 a nagy meccseket idéző élményt ígér, ahol a játékosok a díjnyertes játékmenet fejlesztéseinek köszönhetően a középpályáról felépített támadásokkal, a mérkőzés iramának diktálásával teremthetnek helyzeteket. Éld át a gólhelyzetekhez vezető játék fokozódó feszültségét és a tökéletes lövés izgalmát! A Tiszta lövés nevű új funkciónak és a vadonatúj labdafizikának köszönhetően minden kapura lövés valószerűnek fog tűnni, és amikor a futballisták tökéletesen találják el a labdát, az élmény felemelő lesz. A FIFA 14 lebilincselő online funkciókat és élő szolgáltatásokat kínál, melyek közvetlen kapcsolatot teremtenek a sporttal és a játékosok között az EA SPORTS Football Club segítségével. A FIFA 14 a foci közösségi hálója, ahol a szurkolók találkozhatnak és versenghetnek egymással, és osztozhatnak az élményben több millió másik játékossal a világ minden tájáról
Tiszta lövés (Pure Shot) – A kapura lövés átalakult. A játékosok változtathatnak az iramon és a megközelítési pályán, hogy megtalálják a legjobb helyet, ahonnan a kapuba bombázhatnak. A jól eltalált lövések érzésre is nagyobb sikerélményt nyújtanak. A szép lövéseken túl a játékosok kibillentett helyzetből és kapásból, célzás nélkül is próbálhatnak kapura lőni.
Valódi labdafizika – Találd el pontosabban és erősebben a labdát. A valósághű labdafizikával lemodellezett röppálya lehetővé teszi, hogy a labda eltalálásakor távoli bombákat, meredeken csavarodó, illetve pontosabb lövéseket adjanak le, pont úgy, mint a valós meccseken.
Labdavédés – Urald a középpályát és irányítsd a meccs tempóját! Pattintsd le és tartsd távol a védőket a labdától, miközben a labdát vezeted. Erőből is kiszoríthatod az ellenfeleket, mielőtt átvennéd a labdát, hogy aztán lerázd a védőket és helyzeteket teremts.
Csapattárs intelligencia – Jobb döntéshozással feszesebb, okosabb emberfogást és lekövetést kínál a játék, ahol a védők felismerik a helyzeteket, és támogatást nyújtanak a labda visszaszerzéséhez. A támadó játékosok új módokon járhatnak túl az ellenfelük eszén, és legyűrhetik a keményebb, okosabb védelmet is azáltal, hogy helyet teremtenek maguknak, felfutnak a vonal mentén és tempót váltanak.
Sprintelő labdavezetés – Gyors, váratlan irányváltoztatásokkal rázhatod le a védőket, miközben a labdával sprintelsz. A játékosok bármerre elmozdulhatnak, miközben megőrzik a lendületüket és megtartják a labdát.
Változó labdavezetési érintések – A labdavezetés első érintéses irányítása változik a sebességtől függően. Az ügyesebb játékosok uralmuk alatt tudják tartani a labdát, míg a kevésbé képzettek kevesebb jó érintést és több bizonytalan labdavezetést hajtanak végre, ami lehetőséget ad a védőknek, hogy elvehessék a labdát.
Második esély szerelések – A szerelési zóna megnövekedett, hogy a védők különféle szereléseket kombinálhassanak, hamarabb visszanyerhessék az egyensúlyukat egy rontott szerelés után, és legyen egy második esélyük is a labda megszerzésére.
Nyesett átlövések csavarása – A játékosoknak lehetőségük lesz úgy csavarni a labdát, hogy elkerülje az ellenfelet és pontosan érkezzen a csapattárshoz, vagy szabad helyre kiugratáshoz.
Ügyességi játékok – Kompetitív gyakorlási mód, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok elsajátítsák a FIFA 14 alapvető labdakezelési trükkjeit. Legyél gyorsabb, jobb játékos, fejleszd képességeidet, és versenyezz saját teljesítményed vagy barátok ellen a vadonatúj minijátékokban.Karriermód – Egész évben kutathatod a tehetségeket az új Globális Tehetségkutató Hálózattal, amely életre kelti a profi felderítők világát. Fejleszd és finomítsd a hálózatodat, és kutasd fel az ígéretes tehetségeket, hogy felfedd a képességeiket és tulajdonságaikat az átigazolási időszakra. Az új központi oldal segítségével könnyebb navigáció, kevesebb zavaró tényező és élő felderítői jelentések állnak majd rendelkezésre.
Teljes hitelesség – Az EA SPORTS hitelességének biztosítéka a hivatalosan licencelt klubok, bajnokságok és a több mint 15 ezer játékosból álló adatbázis.
Képek a játékból:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BMW topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- No Rest for the Wicked
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hyundai, Kia topik
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt a menüre értem, túl van bonyolítva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy én is letöltöttem minden fullra állítottam és minden rendben van szépen fut laggolás sincs.

Bár félek, hogy nem lesz sok újítás a 13'-hoz képest, de akkor is.