Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Gaming notebook topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Tegnap nyomtam vagy 2 órát a demot
Szerintem jobb lett a 14.
Jóval reálisabb lett a játékosok sebessége, azért a 13ban amikor kicselezek egy playert 2 lépés után már ott volt mellettem, most ha elmegyek melette ez már nehezebb lesz, mondjuk elmenni egy védő melett is nehéz lett, kivéve ha vmi nyomi nem csúszkál meg beleakar rohanni a playerembe...
A labda nélküli védekezés sokkal jobb lett, ugye amikor nyomod a passzt és magától előtte van a játékosod és fedezi a passzsávokat sokkal hatékonyabb lett, és ha végre közel érsz magától szerel is. 13ban volt hogy fél méterről szembe a labdabiroklóval is követte, most odalép, na nem annyira mint a 11ban ahol magától szerelt a gép de ha nagyon közel kerülsz nem követi hanem odalép, 13ban ez nem volt tökéletes mert túl közel passzsáv fedezéssel nem tudtál kerülni csak manuálisan. Ha nem megy el melletted a labdás egy csellel Az off playerek is jobban mozognak védekezésnél, nézzétek meg jobban mozognak a támadókkal és ha úgy van nem álldogálnak hanem besegítenek. A rúgás gombbal az odalépés is hatékonyabb lett. Szerintem a védekezés jóval hatékonyabb lett, persze ha becsúszol vagy odalépsz és nem jön be iszonyat otthagy a labdás, erre figyelni kell.
A támadásban szerintem az addig alkalmazott finom labdavezetést felváltotta ez a labdafedezős dolog. Nálam gamepeden klasszik kiosztással ha nyomva tartottad a trükk gombot akkor lassan vezette a lasztit pontosabban passzolt és némileg fedezte is de nem volt nagy szám. Ez az új lasztifedezés, rohadt jó szerintem. Ugyan lassabb lett a játékosok mozgása de szerintem túl gyors volt az egész labdajáték a 13ban, biztos mindenki tudja hogy 13ban 3 keresztpassz és már az ellenfél 16-osa elött volt a laszti, most jobban helyezkedik az ellenfél védelme nem annyira könnyű 3 másodperc alatt eljutni a 16hoz sem. Meg ahogy most észrevettem kifacsart/kiszorított testhelyzetből jóval pontatlanabbul passzol, és ez védekezésnél jól jön, ha rajta vagy akkor nem fog 20 méteres precíz passzokat tolni az ellen, jobban fel kell építeni a támadásokat, röhej volt hogy 3db 15 méteres passzból felvitte mindeki a lasztit a 16hoz, most már a középpályán is megkell tervezni a dolgot szerintem.
mellesleg én úgy érzem nem véletlen lassítja a játékot az EA, online meccsnél is szerencsésebb ha lasabb a játékmenet. Meg gyaorlatilag eddig annyi rárúgás volt 1-1 meccsen mint IRL egy fél szezonban.
Ha jól tudom csak az ignition motor nem került be a PCs fifába, de ez csak a next gen konzolokon lesz úghogy jelenleg olyanja még senkinek sincs aki halandó. Ez elvileg a játékosok közötti fizikát érinti majd. Ami szerintem most is javult egy picit, jobbak a mozgások. Kicsit pontatlanabb lett a játék ami nem baj, IRL is van meccs ahol szar minden. Ellenben minden más benne van a PCs verzióban, az új laszti fizika, az új rálövés. A laszti rúgás hangja és a kapufa kifejezetten jobb lett, tetszik.
Én már előrendeltem, ahogy néztem sok új játéklehetőség is belekerült, a menü is sokkal jobb lett, az egész hajaz a FUTosra, modernebb jobban átláthatóbb. A gépemen max felbontáson simán futott, nem gondoltam vólna, A 15-be amúgy már tuti belerakják az ingition motort. Állítólag a jelenlegi konzolok és átlag PCk nem bírják el ezért csak nextgen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux Mint
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- kreténtehén: Első lengyel túra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Dominator Titanium RGB DDDR5 96Gb (2X48Gb) 7000Mhz Cl40 !
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% akkuval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest