Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Aktív témák
-
donw3ga
őstag
Korábban már lehetett arról olvasni, hogy mennyire ''ügyfélcentrikus'' a fibernet ügyfélszolgálata. Most ezt saját bőrömön tapasztaltam. A fibernet honlapján online nyújtottam be igényt kábelnet szolgáltatásra december végén. Január első hetében felhívott egy ''kedves'' fibernetes üzletkötő Losonczi Ildikó, aki ígérte, hogy január 11-ig megkötjük a szerződést. Biztonság kedvéért felhívtam a hölgyet január 9-én, aki megerősítette, hogy megkötjük a szerződést még azon a héten. Nos ez nem történt meg, ezért most délelőtt felhívtam és említettem neki, hogy nagyon csalódott vagyok mert a megbeszélt időpontban nem történt semmi. Mire ő kérdezte, hogy miért nem kerestem meg telefonon, mert ő éjjel-nappal dolgozik. Erre a reakcióm a következő volt: én is dolgozok sőt az emberek általában dolgoznak és én úgy gondolom, hogy egy üzletkötőnek a feladata részben az, ha valamiben megállapodik az ügyféllel azt tartsa be és ne az ügyfélnek kelljen naponta hívogatani a kedves üzletkötőt ha egy szolgáltatást időben szeretne használni. Erre ő ''ne oktasson ki'' és lecsapta a telefont

Gratulálok Fibernet

Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- PLC programozás
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest