Hirdetés

Aktív témák

• donw3ga

őstag

Korábban már lehetett arról olvasni, hogy mennyire ''ügyfélcentrikus'' a fibernet ügyfélszolgálata. Most ezt saját bőrömön tapasztaltam. A fibernet honlapján online nyújtottam be igényt kábelnet szolgáltatásra december végén. Január első hetében felhívott egy ''kedves'' fibernetes üzletkötő Losonczi Ildikó, aki ígérte, hogy január 11-ig megkötjük a szerződést. Biztonság kedvéért felhívtam a hölgyet január 9-én, aki megerősítette, hogy megkötjük a szerződést még azon a héten. Nos ez nem történt meg, ezért most délelőtt felhívtam és említettem neki, hogy nagyon csalódott vagyok mert a megbeszélt időpontban nem történt semmi. Mire ő kérdezte, hogy miért nem kerestem meg telefonon, mert ő éjjel-nappal dolgozik. Erre a reakcióm a következő volt: én is dolgozok sőt az emberek általában dolgoznak és én úgy gondolom, hogy egy üzletkötőnek a feladata részben az, ha valamiben megállapodik az ügyféllel azt tartsa be és ne az ügyfélnek kelljen naponta hívogatani a kedves üzletkötőt ha egy szolgáltatást időben szeretne használni. Erre ő ''ne oktasson ki'' és lecsapta a telefont :R

Gratulálok Fibernet :C :R

Aktív témák