Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
kov.zol
csendes tag
Sziasztok!
Na nem csalódtam a s**r Fibernetes ügyintézésben. A Terayon modemem hibája miatt a telefonos hibabejelentés után nem lettem okosabb, mert azt mondták távgyógyításban hogy minden tuti, de otthon mégsem működött routeren keresztül a net. Hála ennek a fórumnak és Kapitány válaszának kiderült hogy ezt a modemtípust le kell cseréltetnem, úgy működni fog. Szerelőt is hívtam múlt hét péntek 14 órára, mert ugye ők is csak hétfőtől péntekig dolgoznak 16 óráig. 100 km távolságról hazafelé menet félúton felhívtak hogy kábelszakadásuk van és nem jönnek, elnézést is kértek, ez korrekt eljárás volt, nem tehettek róla hogy így történt. Megbeszéltünk egy új időpontot ma 14 órára, mert ugye bármily hihetetlen én is dolgozom és nem tudok itthon lenni délelőtt 9 órakor, amikor nekik éppen jó lett volna. Na erre tegnap 13 órakor felhív a szomszéd hogy itt vannak a szerelők, mondtam nekik kedd 14 óra van megbeszélve, én szokásos 100 km-re és csodák csodája éppen dolgozom hétfőn, jöjjenek vissza a megbeszélt időpontban. Ma 100 km-ről melóból másodszor elkéredzkedve 13.30-ra hazaértem, és persze b*****k kijönni. Az ügyfélszolgálatot hívtam, ők csak e-mailt tudnak küldeni a szerelőknek hogy adjanak új időpontot (röhögnöm kéne de nem tudok). Kérdeztem nem vihetném-e be én valahova kicseréltetni a modemet, erre azt válaszolták csak a szerelők tudják megmondani (ha-ha-ha). Ti nem tudjátok hogy ki lehet-e cseréltetni úgy a modemet hogy én viszem oda, mert így jövőre se lesz netem routeren keresztül, az életemből fibernetre feleslegesen elfecsérelt órákról nem is beszélve.
Üdv: Zoli
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest