Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi hangfal építés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Email problémáim nekem is vannak. Nekem meg az Outlook nem küldi el a kimenő leveleimet. Jó sok sikertelen próbálkozás után végre sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal (jellemző tehát a Fibernetes rendelkezésre állás), és megkérdeztem, hogy csak nem smtp server változás volt, hogy kifelé semmi. Az tmondta valami spam ellenes listára lett feltéve az IP címem. Hát ez szuper. Elvileg dinamikus az IP-m, így nem engem büntetnek, de én szívok. Magyarárzott, hogy valami oldalon kellene valamit aktíválnom, de kicsit homályos volt. Nem értem ezt miért nem a szolgáltató oldja meg?!
Igazából azonban már nem szenvedek ilyenekkel többet, mert rohadtul nem érdekel. Kerek 1 hét múlva lejár az 1 éves előfizum, és fel is mondok. Már megrendeltem az Externet-től az ADSL-t. Ugyanúgy 2Mbit-es sávszéllel brutto 8.688 Ft-ért (jelenleg az ugyanilyen Fibernetet 9.590 Ft-ért kapom), és mivel most akció is van náluk, év végéig ingyen adják az ADSL-t. Tehát 1 év alatt így 30e Ft-ot nyerek a váltással, és megkímélem magam az állandó idegtépéstől, amivel a Fibernet szolgált az elmúlt 1 év alatt.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Autós kamerák
- Bittorrent topik
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest