- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Email problémáim nekem is vannak. Nekem meg az Outlook nem küldi el a kimenő leveleimet. Jó sok sikertelen próbálkozás után végre sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal (jellemző tehát a Fibernetes rendelkezésre állás), és megkérdeztem, hogy csak nem smtp server változás volt, hogy kifelé semmi. Az tmondta valami spam ellenes listára lett feltéve az IP címem. Hát ez szuper. Elvileg dinamikus az IP-m, így nem engem büntetnek, de én szívok. Magyarárzott, hogy valami oldalon kellene valamit aktíválnom, de kicsit homályos volt. Nem értem ezt miért nem a szolgáltató oldja meg?!
Igazából azonban már nem szenvedek ilyenekkel többet, mert rohadtul nem érdekel. Kerek 1 hét múlva lejár az 1 éves előfizum, és fel is mondok. Már megrendeltem az Externet-től az ADSL-t. Ugyanúgy 2Mbit-es sávszéllel brutto 8.688 Ft-ért (jelenleg az ugyanilyen Fibernetet 9.590 Ft-ért kapom), és mivel most akció is van náluk, év végéig ingyen adják az ADSL-t. Tehát 1 év alatt így 30e Ft-ot nyerek a váltással, és megkímélem magam az állandó idegtépéstől, amivel a Fibernet szolgált az elmúlt 1 év alatt.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest