Hirdetés
Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Email problémáim nekem is vannak. Nekem meg az Outlook nem küldi el a kimenő leveleimet. Jó sok sikertelen próbálkozás után végre sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal (jellemző tehát a Fibernetes rendelkezésre állás), és megkérdeztem, hogy csak nem smtp server változás volt, hogy kifelé semmi. Az tmondta valami spam ellenes listára lett feltéve az IP címem. Hát ez szuper. Elvileg dinamikus az IP-m, így nem engem büntetnek, de én szívok. Magyarárzott, hogy valami oldalon kellene valamit aktíválnom, de kicsit homályos volt. Nem értem ezt miért nem a szolgáltató oldja meg?!
Igazából azonban már nem szenvedek ilyenekkel többet, mert rohadtul nem érdekel. Kerek 1 hét múlva lejár az 1 éves előfizum, és fel is mondok. Már megrendeltem az Externet-től az ADSL-t. Ugyanúgy 2Mbit-es sávszéllel brutto 8.688 Ft-ért (jelenleg az ugyanilyen Fibernetet 9.590 Ft-ért kapom), és mivel most akció is van náluk, év végéig ingyen adják az ADSL-t. Tehát 1 év alatt így 30e Ft-ot nyerek a váltással, és megkímélem magam az állandó idegtépéstől, amivel a Fibernet szolgált az elmúlt 1 év alatt.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest