Hirdetés

Aktív témák

• Zugi

aktív tag

válasz Jégkokó #456 üzenetére

Email problémáim nekem is vannak. Nekem meg az Outlook nem küldi el a kimenő leveleimet. Jó sok sikertelen próbálkozás után végre sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal (jellemző tehát a Fibernetes rendelkezésre állás), és megkérdeztem, hogy csak nem smtp server változás volt, hogy kifelé semmi. Az tmondta valami spam ellenes listára lett feltéve az IP címem. Hát ez szuper. Elvileg dinamikus az IP-m, így nem engem büntetnek, de én szívok. Magyarárzott, hogy valami oldalon kellene valamit aktíválnom, de kicsit homályos volt. Nem értem ezt miért nem a szolgáltató oldja meg?!

Igazából azonban már nem szenvedek ilyenekkel többet, mert rohadtul nem érdekel. Kerek 1 hét múlva lejár az 1 éves előfizum, és fel is mondok. Már megrendeltem az Externet-től az ADSL-t. Ugyanúgy 2Mbit-es sávszéllel brutto 8.688 Ft-ért (jelenleg az ugyanilyen Fibernetet 9.590 Ft-ért kapom), és mivel most akció is van náluk, év végéig ingyen adják az ADSL-t. Tehát 1 év alatt így 30e Ft-ot nyerek a váltással, és megkímélem magam az állandó idegtépéstől, amivel a Fibernet szolgált az elmúlt 1 év alatt.

Aktív témák