- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Aktív témák
-
tsello
aktív tag
Akkor is nem gond ha ugyanúgy csinálod mint a cikkben.
A festék típusát leírtam ez az árnyalat teljesen olyan mint amivel gyárilag fújnak. -
tsello
aktív tag
Tükörfényes házfényezés:
http://www.internews.hu/intercool/index.phtml?page=cikk&id=144
Fújni szerintem jobban lehet mint festeni. Ezeken a kis felületekn meg fog látszani ha egy picit is elfolyik a festék, de ha messziről fújsz akkor biztos hogy fel tudod hordani a festéket egyenletesen. Én is ezt tettem és tényleg tuti.
Ja a festék ára 746 Ft a tescoban. -
tsello
aktív tag
Na megint festegettem (fújogattam). Most a cd-rom tálcáját elejét fújtam le.
A spray amit csak ajánlani tudok:
Holts COLOR MIX (CGA11N) Matt Black
Tescoban kb 900 Ftért lehet kapni. -
tsello
aktív tag
A műanyagnak a polír csiszolóvászon tesz jót. Ahogy a cikkben írták 800at is vehetsz, a lényge hogy a festék lejönnön és utána a műanyagon ne legyen festék és felülete sima legyen. Ezért kell ez a csiszolóvászoon hogy ne érdes felületre fess.
-
tsello
aktív tag
Azér a nitrohígitóval is finoman mert abból is van láttam már olyat ami ''zsíros'' egy kicsit és az nem túl előnyös.
Kromofág a festéket leszedji de a műanyagozott festéket nem, de gondolom a gépre nem ezt raknak.
A kromofág egyébként nem drága. Kromofág után polírozd fel a felületet csiszolóvászonnal és biztos hogy szép felületet érsz el.
A másik topciba beszúrtam egy linket ahol a srác csinált nagyon szép festést.
Ajánlatos elolvasni mit is írt a srác. -
tsello
aktív tag
Már másik topicba irogattam pár sort hogy én melyik festéékel fújtam.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=27143&start=0#msg19[/L]
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest