Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Mirage
tag
Szép estét,
A mai nap zeneszáma: Bandit Bandit – Maux [link]
Egy kis francia rock muzsika mára. Többet kellene hallgatnom a számaik, mert amúgy amikor újra szembejönnek mindig rácsodálkozom, hogy „hm, ez tök jó!”.
A mai nap röviden: Huhh hát mit is mondhatnék.
Kilenc órakor már a fogászaton kezdtem. Jellemző módon nem alakult a gyökérkezelés a nagy könyvben megírtak szerint, úgyhogy voltak komplikációk, de a végére nagyjából megoldódott a dolog, közel egy és fél órát töltöttem el ott. Jövőhéten folyt köv, két időpontom is van a hétre.
Többek között az ínyemből is le kellett csípni egy kis darabot, akkor nem fájt csak egy pillanatra, de utána ahogy kezdet elmúlni a fájdalomcsillapítás már kezdtem érezni, mondanom sem kell, hogy gyakorlatilag azóta is fáj hol jobban, hol kevésbé.Ez rá is tette a hangulatomra a pecsétet a nap hátralévő részében, úgyhogy igazából itthon lazítottam a nap hátralevő részében.
Délután belocsoltam azért a kertet, hogy valami hasznosat is csináljak, de az edzés elmaradt így.
Egyelőre úgy tűnik, hogy sikerül holnap végre megszabadulnom a számítógépháztól, már elég rég hirdetem, úgyhogy épp itt lenne az ideje.
Megegyeztünk a helyszínben és az időpontban is, úgyhogy már csak azon múlik, hogy az illető megjelenik-e.
Remélhetőleg fogok tudni aludni azért így, már most meglepően fáradtnak érzem magam.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Helyesírás topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Vivobook Pro 15 M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sony a7III váz 20k expo
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest