Új hozzászólás Aktív témák
-
bPatrik0521
csendes tag
Az iCloud Apple-ösként sem ér sokat. Tele van ilyen-olyan rejtett korlátozásokkal. Nem olyan mint egy normál felhő.
A MEGA az alapvetően jónak tűnik, és régre nyúlik vissza. A megaupload volt az elődje. Azt az FBI kapcsolta le 2012-ben, pedig nagyon híres volt csak sok volt az illegális tartalom rajta. Utána az új MEGA-val állítólag biztonságosabb, és tartalmakat központilag kevésbé ellenőrizhető irányt vettek.
Nekem pCloud van. Mindent tud amit akartam és engem megvettek a lifetime opcióval. Nem szeretek havi díjat fizetni olyanra amiről tudom hogy hosszútávon használnám. Viszont sokszor lassú...
Amazon nagyon fapados, habár én úgy emlékszem hogy az kifejezetten olcsó volt?!
-
-
bPatrik0521
csendes tag
válasz
csubuka #4805 üzenetére
Én nyáron fizettem be pCloud lifetime csomagra. Eddig bejött. Nem a leggyorsabb de minden másban a legjobbnak tűnik nekem. Akárhány mappát akárhonnan szinkronizálhatsz, biztonságos, telefonos app automatikus fénykép feltöltéssel, meg ilyesmik. Sebesség az ingadozó. Van amikor max-al megy föl-le de többnyire nem. Remélhetőleg hosszútávon majd javul ezen a területen is de így is tetszik. Lifetime meg pár éven belül megtérül és nem sok cég ad ilyen opciót.
-
bPatrik0521
csendes tag
-
bPatrik0521
csendes tag
Köszönöm. Akkor hó végén lehet lesz még egy 500gb liftime felhasználójuk
-
bPatrik0521
csendes tag
pCloud-ot használ valaki? Befizettem egy hónapra próbaképpen. Alapvetően sokkal jobban tetszik mint amiket eddig próbáltam és szemezgetek a lifetime opciós fizetéssel, ami sztem meglehetősen pozitív dolog, de a le- és feltöltésem eléggé változó. Eddig többet volt nem kielégítő. Feltöltöttem 150GB-ot, néha elérte a feltöltés sebesség a maxomat ami 1,4MB/s, de általában 500-700KB/s mint épp most is. Letöltés is elég ingadozó nekem. 14MB/s lenne a max, de indítottam egy próba letöltést és most 5-el szedi...de ez is van hogy maxon megy. Nem láttam amúgy senkit sebességre panaszkodni külföldi értékeléseknél. Itt vkinek tapasztalata ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest