Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
bPatrik0521
csendes tag
pCloud-ot használ valaki? Befizettem egy hónapra próbaképpen. Alapvetően sokkal jobban tetszik mint amiket eddig próbáltam és szemezgetek a lifetime opciós fizetéssel, ami sztem meglehetősen pozitív dolog, de a le- és feltöltésem eléggé változó. Eddig többet volt nem kielégítő. Feltöltöttem 150GB-ot, néha elérte a feltöltés sebesség a maxomat ami 1,4MB/s, de általában 500-700KB/s mint épp most is. Letöltés is elég ingadozó nekem. 14MB/s lenne a max, de indítottam egy próba letöltést és most 5-el szedi...de ez is van hogy maxon megy. Nem láttam amúgy senkit sebességre panaszkodni külföldi értékeléseknél. Itt vkinek tapasztalata ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest