Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Én most kipróbáltam a onedrive-ot, de még csak a közelébe sem megy a 100 mbit-nek.
web-en töltök fel.
progival gyorsabb lehetne?
esetleg ftp?2,5 MB-nál még nem ment feljebb és ez egy 25 megás raw fotó volt és kb 10s egy ilyen feltétele.
ez google-be nincs 2-3sec.
Egy 1,5GB videó meg alig ment fel 1,5MB-al.Ez most engem szívat és mindenkinek gyorsabb, vagy mi van?

(MB=megabájt)
-
-
okiteki
tag
Ok én épp tegnap aktiváltam 1db o365 fiókot és tegnap 9 gigát töltöttem fel ma pedig elöbb 86,5 gigát toltam fel 219 perc alatt 6,5 m/sec felel meg. Csak épp amikor legutobb aktiváltam o365 fiokot és toltam fel cirka 50 gigányi cuccot nagysebességgel kaptam 24 órás lockot microsoftól hogy szerintük túl gyorsan töltök fel nagy mennyiséget

50 gigát ja és nem először kapok ilyen mailt hanem már két különböző fiókba toltam fel mentéseket 40-50 gigát darabolva és ott is kaptam mailt + lockot! amit 24 óra elteltével vagy épp csetelve velük feloldották!
kiványcsi vagyok kapok e-mailt újra![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pintert
csendes tag
Ugye a lakossagi Office 365-hoz ami jar OneDrive 1TB az nem uzleti OneDrive, hanem inkabb a sima talan...
Te akkor rendesen hasznalod, mint "halozati meghajto"? Normal, napi hasznalatban?
Eszre vettel vele valamit, ami miatt nem erdemes, vagy a mostani Win10-el mar teljesen vallalhato normalis es megbizhato kategoriaba tartozik? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)