Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitor hiba topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
válasz
pintert
üzenetére
Iskolai diákoffice (gyerek miatt), amellé járt az 1 Tb, nem hálózatiként, mivel úgy elhasalt a nagyobb fájloknál, hanem a saját kliensével ezzel a sötétkék színűvel.
Windows 10 pro, x64. Minden megy vele amit írtam, kb 53-54000 fájlt tart szinkronban. A telepítés utáni első szinkron kicsit lassabb, mire mindent ellenőriz, de utána már szépen dolgozik.@okiteki: jó, én nem napi szinten tolok fel száz gigákat.

De amúgy sebességre se lehet panasz, ált. 100-150 Mbit körül megy fel cucc. Amikor elöször felment az akkor még csak kb 120-130 Gb az is gyorsan ment, semmi gond/felszólítás nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Monitor hiba topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Windows 10 pro, x64. Minden megy vele amit írtam, kb 53-54000 fájlt tart szinkronban. A telepítés utáni első szinkron kicsit lassabb, mire mindent ellenőriz, de utána már szépen dolgozik.