- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
AI futtatása lokálban? Valahol olyasmit olvastam, hogy olyasmit terveznek, hogy az AI folyamatosan naplózza mikor mit művel az user a gépen és ez alapján a helyi keresést tudja pontosítani. Szóval elég lehet elvileg körbeírni hogy mit keresek a gépemen.
Ha ez így lesz, akkor az elég súlyos téma. Nem hiszem, hogy egy nyűves oprendszer feladata lenne tudni és naplózni minden mozdulatomat a saját gépemen. Viszont nem vitás hogy aranybánya lenne az MS-nek, ha több száz millió / milliárd? felhasználó szokásait, preferenciáit megkaphatná. Mert komoly összeget tennék rá, hogy ezek az adatok jelentős része "telemetriai" adatként az MS-nél landolna. -
niof
veterán
Helyben? Nyehhh... Én nem sok értelmét látom. Mondjuk mikor bejött a Bing-es AI, azzal kerestettem az erősítőmbe kompatibilis relét, mert ami benne van, azt már nagggyon rég nem gyártják, és láss csodát, talált is. Beszereltem, működik.
Na nem mintha én nem találtam volna meg, de kíváncsi voltam. Aztán még pár dolgot kerestettem vele, de olyan válaszokat adott, amiket egyébként is megtaláltam.
Talán speckó szoftverekben lenne értelme használni, amit azért már kezdenek is. Képszerkesztő programokban pl. intelligens kijelölés, maszkolás, ilyesmik. Mindig azt mondtam, ha pl. csinálok egy fotót, aminek az egyik részén van egy drótkerítés, és a szoftverbe beírom a megfelelő helyre, hogy "remove fence", akkor annak tudnia kell, mi tartozik a kerítéshez, és egy kattintással oldja meg. Erre és hasonlókra pl. tök jó lenne.
De programozóknak debugolásra is el tudom képzelni. Meg úgy en bloc a programozásban mankóként.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Posta, csomagküldés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged