- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsioko
csendes tag
Sziasztok.
Egy ideje fejhallgatóm mikrofonjával vannak gondjaim. Ha pl. viberen, messengeren hívok valakit az asztali gépemről én hallom rendesen a hangokat viszont engem nem hallanak. Ellenben amit gépen futtatok pl. twitch, zenehallgatás azt hallja a partnerem. Van valakinek ötlete mit kellene beállítanom?
Win 10 fut a gépemen. Próbáltam hangkártya eltávolítást is de nem javult meg.
Másik fejhallgatóval is ugyanez a helyzet. -
fatikajoker
csendes tag
Hello! Van egy logitech g230 fejhallgatóm ami vezetékes. Vettem hozzá egy hangkártyát,(asus xonar dx), hogy jobb minőséget sajtoljak ki a fejhallgatóból. Namost. Vettem még egy fejhallgatót, egy nagytestvért, logitech g930 vezeték nélküli. Adtak hozzá egy vezeték nélküli usb-t, amit már nem tudok a hangkártyába dugni. A hankártya jackes a wireless usb-s. Kérdés: ha veszek egy female usb és jack átalakítót és úgy dugom a hangkártyába elképzelhető, hogy már a jó minőségű hang fog átmenni a fülesbe. Mert így hangkártya nélkül elég rémisztő a hangja a fülesnek
-
papamate
újonc
Köszi, megpróbálom, de más lesz a problémára forrása szerintem.
-
fd3
tag
nem lehet hogy nem dugtad be rendesen a mikrofont a fejhallgatóba?
egyik ismerősöm mondta h neki is cloud 2-je van, és elég erősen be kellett nyomnia a mikrofont hogy működjön.
nekem egy beyer mmx 300-am van, ott is be kellett elég erősen tolnom a zsinórt a fejhallgatóba, hogy életre keljen a mikrofon.gondolom a gépen van rózsaszín jack csatlakozó, próbáld meg úgy is hogy kihagyod a fejes külső hangkártyáját, és közvetlenül dugd be (lehet hogy lesz háttérzaja a mikrofonnak, mivel nincs külön földelése, de legalább tudod hogy működik)
-
papamate
újonc
Sziasztok!
Van egy Hyperx Cloud 2 fejhallgatóm(+mikrofon) de nincs hozzá hangkártyám és így nem ismeri fel a számítógépem a mikrofont ha használom a fejhallgatót. Nem szívesen költenék el 10.000 Forintot egy Hyperx hangkártyára.
Van esetleg olcsóbban olyan hangkártya vagy valami más ami erre a problémára megoldást nyújthat?
Esetleg az egy bemenetes(fejhallgatóból) két kimenetes(PC mikrofon és hang bemenet) jack megosztó megoldhatja a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest