Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypet
tag
Frissítettem sima update-tel, így a kernel 2.6.18 ról 2.6.22 lett, plusz további 1 Gigányit töltött le és updatelt. Talán segít valamit. A mostani konfigolás után, egy ideig nem szeretnék váltani, legalábbis a jelenlegit tönkretenni. Marad ez egyelőre.
Szkennert hol tudom belőni? Az usb eszközöknél ott van, viszont a sane nem találja. -
bypet
tag
újratelepítést eszközöltem, és amit eddig nem sikerült külön yummal feltennem (pl: dvgrab), azt installkor kiválasztva gond nélkül feltette..
#2 valamiert az xorg.conf-ban nem hoz letre bejegyzest a monitornak, es rossz kepfrissitesi frekit hasznal, vesa driverrel..
- masik erdekesseg, hogy az alap gnome helyett kde-t felrakva, az inittab-ba defaultkent csak 3 as szintet allit be. Miert??
- bejelentkezesnel, sehogy sem alkalmazza azt, hogy listaban megjelenitse a felhasznalokat..
A frissitesrol mar lemondtam

-
bypet
tag
Sziasztok.
Fedora 6 x86_64-al próbálkozott valaki? Egyelőre nálam Bug-bug hátán..
#1 Telepítéskor ha extra csomagokat bepipálnám, hibát dob, és rebootol a telepítő.
#2 install után, nem kéne hogy alap legyen az xorg.conf szerkesztése, // bár ebbe nem halok bele //, de elvárható lenne, hogy ne rescue módból kelljen helyrehozni..
#3 alapból a yum nem indul el, mert azt mondja, hogy már fut egy példány, kézzel lelövés után hurrá.
#4 wine felrak, próbaként felraktam rá pár dolgot, szépen települ, csak éppen futtatáskor, ha az ablaka inaktív lesz, fekete doboz lesz helyette, úgy hogy nem éleszthető fel..
#5 yumex felrak, egész használható. kivéve ha csomagot kéne vele telepíteni. nvidia drivernél sem képes a függőségeket telepíteni, összeakad.hátha rendszerfrissítés megy.
fedora 8 rpm yummal frissítés.. feloldhatatlan függőségek, hurrá.
a nem létfontosságú csomagokat eltávolítva utána futtatva végre dolgozik. eredménytelenül.hol rontottam el?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs