Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mor
tag
kilődtem az ip6-ot. az selinux ki van kapcsolva.
megpróbáltam terminalban létrehozni a kapcsolatot, de semmi siker. a hiba ugyanaz.
én már egyáltalán nem értem mi lehet a hiba. eddig suset használtam főleg és ott nagyon egyszerű volt a beállítása.
most el megyek suliba ha hazaérek még próbálkozok valamivel. -
mor
tag
nos a network szolgáltatás valóban nem ment, mostmár megy, és működik. viszont a pppoe kapcsolat még mindig nem megy.
ki írtam hogy miylen hibával szál ki:
''/usr/sbin/adsl-start:line 215:4396 Terminated $Connect''$@'' >/dev/null 2>&1''
nos még mit nézhetek meg? mert én nem tom.
az lspci-os részt elmagyaráznád hogy ott mit csináljak, mert azt anniyra nem értem. kösz. -
mor
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
a csomag fent van viszont a ''system/preferences/system/network device control'' nem találtam. nekem rendszer/adminisztráció/hálózat van. és azon belül hardver, de ott csak a háló kártya van. hozzáadni pppoe eszközt ot nem lehet.
megnéztem a hálókártya tulajdonságait, és az irq-ra azt írja hogy ismeretlen. ez normális?
valamint ha elindítom a network managert akkor azt írja ki hogy jelenleg nem fut. (ha jobb gombbal rákatintok a tálcán)
a terminalban hiéba adom meg a parancsot. basjh hiba üzit kapok hogy nem ismert a parancs. -
mor
tag
semmi haladás.
a network managerrel így alapból nem ment. -
mor
tag
a sima hálózati beállításokkal szórakoztam, a network managert nem is néztem. még.
mindjárt megnézem, remélem találok valamit. -
mor
tag
Hi!
Most raktam fel a fedora core 7-et.
pppoe csatlakozásom van, és képtelen vagyok beállítani.
a grafikus módon próbálkoztam, de hiába adtam hozzá az xdsl kapcsolatott, nem tud csatlakozni, pedig elméletileg minden jól be van állítva.
Ha tudtok valami segítséget kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest