Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Neil Watts #1384 üzenetére
Köszi, rendben javasoltnak tekintem
. én is így gondoltam akkor rendben. Azt viszont nem értem mibe lenne a Fedora -ra is kiadni egy hasonlót vagy egy linket odabiggyeszteni.
-
zoltanz
nagyúr
Lehet nagy hülyeséget kérdezek.
Letöltöttem a 10.3 OpenSUSE -hoz a GM-Addon-NonOss-BiArch ISO CD fájlt ebben vannak olyan RPM telepítő csomagok amik ingyenesek ugyan, de zárt forráskóddal készültek, tudom használni őket Fedora 9 -cel?
-
zoltanz
nagyúr
Szerintem is bevállalósnak kell lenni aki Linux -ot akar Windows helyett, cserébe meg kell "szokni" nincsenek vírusok, gyorsabb itt-ott és ugyanazt tudja ha nem többet (kevesebb játék fut könnyedén, úgy is a konzolok dübörögnek mostanság) nem kell codec -kel bajlódni, (kivéve a Laci XP, VISTA stb. , komolytalan.
) Nem beszélve nálam jobban bejött CD/DVD írásra is.
Foglalkoztam régebben Linux-al (nem olyan behatóan pl. nem forgattam kernelt) Red-Hat -al jópár éve akkor is nagyon kedveltem, elötte is már sok jót hallotam a UNIX féle rendszerekről.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
rokefeller #1345 üzenetére
Kipróbáltam élesben, semmi gondja nem volt (igaz boot menüben haragudhat az Ubira mert csak az XP jelenik meg.) még a monitor felbontással vannak gondjaim, virtuális gépet akarok éppen létrehozni. Az ext4 fájlrendszerhez telepíteni kell még extra csomagokat vagy hol tudom használni?
-
zoltanz
nagyúr
Most néztem a LinuxTracker statisztikát
seeds: 143, leechers: 3326 = 3469 peers
Nálam is leért
-
zoltanz
nagyúr
Úgy olvastam a új Fedora megelégszik 192 MB RAM -al grafikus felülettel és az ajánlott a 256 MB. Szöveges módban 128 MB -t ír elő.
-
zoltanz
nagyúr
A hivatalos Fedora torrent megosztó felejtős. A direkt letöltés egész jó nálam 330 KB/s ment, de átáltam a linuxtracker -re most 220 KB/s -al csöpörészik lefelé. Egyébként tényleg ki lett szivárogtatva...
-
zoltanz
nagyúr
Én kivárom azt a pár napot nem múlik semmi rajta.
Eddig is mik a rendszerkövetelményei, ill. min megy elfogadhatóan jól (memóriára gondolok)?
A Firefox -ból mely verziót tartalmazza (béta nem)? -
zoltanz
nagyúr
Köszi.
Majd megnézem. -
zoltanz
nagyúr
Beszeretném lőni ezt a nyomtató a Fedora core 6 -hoz Canon PIXMA MP-150 nem ismeri föl alapból milyen kompatibilis drivert adjak meg neki a Canon az van egy pár.
http://www.canon.hu/php4/scripts/product.php4?id=712 -
zoltanz
nagyúr
Most telepítettem a Fedora Linux Core 6 -ot a DVD -t a széria 2.6.18 kernel -lel elsőre stabil, jól veszi az akdályokat, gyors, felismert minden alap hardvert. CD/DVD írás már volt a Nautilus -szal egy újraírható CD -n és hibátlan volt. Azért ezt is leírom: Zene lejátszás is ment a Totem -mel frankó
Szövegszerkesztés is jó csak át kellet valamit állítanom a billentyűzeten a magyar ékezet miatt.
Még foglakoznom kell vele valószínű a Bluetooth -ot felismeri de még nem sikerűlt az adat csere. Erről is beszámolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple MacBook
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest