Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Aha. Vagyis a fél éve vásárolt gépem GPU-ja már "régi". Oké.
Vagy úgy érted, hogy a 304.xx egy stabil kiadás, mint egy Ubuntu LTS, a többi új meg beta?
Nagyon kapós vagyok erre a témára. AMD a Mobility HD4650-es kártyámát 2-3 év után Legacy-nak nyilvánította, és semelyik Linux disztróhoz nem kaptam drivert. Abban reménykedtem, hogy az nvidia-nal ilyen nincs (elvégre ott van a 319.23 kompatibilitási listáján a GPU-m).Egyelőre nem vagyok motivált a Debian elhagyására. Nagyon-nagyon sok időt elcsesztem az életemből Linux telepítésre. Jönnek az új verziók, ó ez most biztos jobb lesz, mint ami nekem van. Egy ideje már szinte kevesebbet dolgoztam a Linuxokkal, mint amennyit a buherálásukkal foglalkoztam. Jó lesz az a Debian ott egy-két évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Gyermek PC játékok
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest