Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
Én szeretem látni ezeket, de annyira azért nem,hogy széthekkeljem a gnome3-at. Majd megszokom.
Viszont új kérdés is van.
Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani? -
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
ráadásul ha jól veszem ki abból a buglistából, akkor az is az alapelveik közé tartozik, hogy ezek az alkalmazások nem is kellene egyáltalán megjelenjenek sehol, csak ablakként. ami alapvetően nem is olyan probléma manapság, hogy nincs taskbar, ami túlságosan zsúfolttá válhatna a sok megnyitott dologtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani?