Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Nincs meg valakinek véletlen az autoten rpm-je? Nem tudom letölteni, mert az oldal karbantartás alatt van, de viszont kellene.
-
Mr X
veterán
válasz
szaszayanou
üzenetére
gksu?
-
Mr X
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
Én szeretem látni ezeket, de annyira azért nem,hogy széthekkeljem a gnome3-at. Majd megszokom.
Viszont új kérdés is van.
Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani? -
Mr X
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
Köszönöm, akkor nekiesek. Az NTFS meghajtó befogása majd később esedékes, csak szerettem volna tájékozódni a lehetőségekről.
Még egy kérdés. Gnome3-hoz milyen IM kliens létezik az Empathy-n kívül, ami képes integrálódni az indikátorok közé? Pidgint próbáltam, de nem tud bemászni oda, így ha becsukom a főablakot, nem látszik sehol.
-
Mr X
veterán
Üdv!
Lenne egy -gondolom elég kezdő- kérdésem. Jelenleg Win7 van fent, plusz egy adat partíció. Arra gondoltam, hogy ebből lecsípek egy darabot és feldobom az F15-öt. Eddig nincs is gond. a Kérdésem, hogy meg tudom-e majd oldani később, hogy a win és adat partíciót törlöm, és a területet felcsatolom Fedora alá, mondjuk /home-ként? Nem fog ez gondot okozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt megtaláltam, de nem volt Deluge a listában. Viszont a Transmission törlése megoldotta.

Felraktam a Deluge torrent klienst, de nem tudom beállítani a .torrent fájlokhoz alapértelmezettként. Egyszerűen nincs a listában, és a program beállításai között sem találtam fájltársítási lehetőséget. Hogy lehetne ezt megoldani?