Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nos én nem próbálgattam a beta verziót sem vmware,se éles helyzetben szóval erről érdemben nem tudok mit nyilatkozni.
cca.24 óra használat után nem tudok konkrét hibát problémát emliteni.
vinyótekerést én nem vettem észre,megjegyzem előtte Vista volt ezen a merevlemezen,no ott volt tekerés.
összességében ez a disztribúció nálam jelenleg vezeti a mezőnyt,bár fizetős változatok közt a powerpack mandriva sem rossz.
Szerintem ha az emberek kicsit jobban ismernék ezt a disztribuciót akkor kevesebb
bubuntu juzer lenne,mert nagyságrendekkel stabilabb az unstable redhat mint az unstable debian.
Akinek esetleg kell egy fedora 9 és pesten a nyugati környékén van dobjon privit. -
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
MOD:
Virt. gépben a DVD test után errort ír b***za meg...
Lehet én vagyok a hülye, de a release day az máj. 13ra van írva ugye?
A fedoraproject.org-on még mindig 3 nap van írva.... 14.-re lesz akkor meg vagy hogy?
MOD2: azt a számlálót ami a fedoraproject.org-on van azt be lehetne illeszteni a hozzászólásomba?

Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest