- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Hasznal valaki FreeCAD-et, esetleg Curat Fedoran? Azzal szorakoztat, hogy nem indul el egyik program sem. Probaltam frissiteni az OS-t, de ugy sem lett jo. Letoltottem most a legujabb FreeCAD appimage-t, de az sem indul el. En semmit nem tudtam kihamozni a logbol.
De nem is ertek hozza. 
Most, hogy piszkalom a gepet, ezt is talaltam:
~$ dnf search updateUpdating and loading repositories:GitHub Desktop 100% | 25.7 KiB/s | 3.2 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundGitHub Desktop 100% | 29.7 KiB/s | 3.2 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundTeamViewer - x86_64 100% | 124.4 KiB/s | 3.5 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundRepositories loaded.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem is ertek hozza.