Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Hasznal valaki FreeCAD-et, esetleg Curat Fedoran? Azzal szorakoztat, hogy nem indul el egyik program sem. Probaltam frissiteni az OS-t, de ugy sem lett jo. Letoltottem most a legujabb FreeCAD appimage-t, de az sem indul el. En semmit nem tudtam kihamozni a logbol.
De nem is ertek hozza. 
Most, hogy piszkalom a gepet, ezt is talaltam:
~$ dnf search updateUpdating and loading repositories:GitHub Desktop 100% | 25.7 KiB/s | 3.2 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundGitHub Desktop 100% | 29.7 KiB/s | 3.2 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundTeamViewer - x86_64 100% | 124.4 KiB/s | 3.5 KiB | 00m00s>>> Librepo error: repomd.xml GPG signature verification error: Signing key not foundRepositories loaded.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem is ertek hozza.