Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Hello mindenki. Elég sokáig nem foglalkoztam a VM-el, de annak akit érdekel, az ÁNYK a legegyszerűbb módon úgy telepíthető fel, hogy a szoftverboltból az OpenJDK-t telepíteni kell. Ez hajlandó megnyitni a NAV oldalán alapértelmezetten felkínált .jnlp fájlt, és innentől már sima ügy, mintha windows lenne a történet. Apró siker, de nekem nagy előrelépés a bankolós, ÁNYK-s hordozható VM felé.
Továbbra is meggyőző számomra a rendszer, tetszik a tisztasága, egyszerűsége a felületnek. Tudom, a többi Gnome is ilyen, de ez valahogy más.
Ahogy fentebb írtam, a családi bankolást is Fedorán keresztül szeretném művelni. Emiatt, meg a munkám miatt is kicsit IT paranoiás vagyok, szeretem magam biztonságban érezni. Véleményetek szerint szükséges valamilyen antivirus? Szerintem valami kellene, de nyilván Ti sokkal tapasztaltabbak vagytok e téren. Ha igen, mi lenne a megfelelő? Válaszotokat köszönöm
Üdv,
Sanya
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest