Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszi!
Mivel a QubesOS virtualizációs környezetet biztosít, és mivel még csak most ismerkedem vele nem megy minden olyan egyszerűen
, van debian10 OS is (itt már menne a unifi), csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan tudom megváltoztatni a hálózathoz tartozó virtuális környezet alapértelmezett OS-ét... Még megy az olvasás a témában, de ha esetleg elakadnék ki tudtok majd segteni a témában? Illetve azt eseleg jól gondolom, hogyha nemis pontotsan azt csinálom amit a Centos-es leírásban találok, de a lépések megegyezhetnek Fedora-n is (természetesen a Fedora-hoz megfelelő repo-k telepítésével, illetve a megfelelő parancsok kiadásával majd a csomagok telepítésével)? Sajnos konkrétan Fedora30-hoz még nem találtam releváns találatot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, van debian10 OS is (itt már menne a unifi), csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan tudom megváltoztatni a hálózathoz tartozó virtuális környezet alapértelmezett OS-ét...