Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Projektor topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Milyen videókártyát?
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Na, nálam már 27-én 31. van
.
Azt gondoltam, hogy most gyorsabb lesz a váltás dnf upgrade-del, mert már csak a MATE desktopot hagytam fent. De nem. Nem tudom mi történt, de kiírta, hogy megtelt a partíció, úgyhogy pár dolgot még le kellett szednem, mondjuk annyira a thunderbird meg a kínai nyelv támogatása nem fognak hiányozni. Aztán valami konfliktust talált a festival-nál, azt se használtam soha. Utána a letöltés után az újraindításnál majdnem két óráig telepítette és törölgette a csomagokat. Még van egy konfliktus a sip-nél a python2 csomagot elfelejtették frissíteni. És eltűnt a mate-panelról a hangerő gomb.
De most amikor visszatettem, le is lakatoltam és mindenkit figyelek...
Ráadásul a solitaire-ben teljesen eltűnt a konfiguráció, újra be kellett állítanom a stílust is és a kedvenc játékomat is
Ami a legeslegnagyobb baj
: eddig olyan gyönyörű tapéták voltak mindig a Fedora kiadásokhoz, de ez az új, ez halványlila és világoskék kicsit pasztell, kicsit vízfestékakvarell a MATE-hoz, hát ez eléggé...ööö...impresszionista
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
De most amikor visszatettem, le is lakatoltam és mindenkit figyelek...
Ráadásul a solitaire-ben teljesen eltűnt a konfiguráció, újra be kellett állítanom a stílust is és a kedvenc játékomat is
: eddig olyan gyönyörű tapéták voltak mindig a Fedora kiadásokhoz, de ez az új, ez halványlila és világoskék kicsit pasztell, kicsit