Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASRock B860 Pro RS ddr5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Köszi a választ! Közben megoldódott, pont a customizerrel. Elég lett volna az is, hogy alapértelmezetten a minten álljon (sda5), de előtte még azt csináltam, hogy felvittem a mintet első helyre. Aztán ettől még a fedora maradt az alapértelmezett, uh jött a fenti megoldás.
Kezdőben azt tanácsolták, hogy /etc/default/grub-ban a GRUB_DEFAULT sor értékét írjam át, aztán grub2-mkconfig paraméterezve, de gondolom ez ugyanazt csinálja, csak terminálból.
Egyébként csak egy lemezem van, és valamiért a mint az sda5, a deepin pedig sda2.
Valszeg azért mert volt már fent több disztró is, egymás mellett, aztán leszedtem, másikat raktam, stb.Lényeg, hogy működik. Fedorával meg szoknunk kell egymást, pl. mások parancsok, meg szokatlan az ablakkezelés, de ezért raktam fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valszeg azért mert volt már fent több disztró is, egymás mellett, aztán leszedtem, másikat raktam, stb.