Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Köszi a választ! Közben megoldódott, pont a customizerrel. Elég lett volna az is, hogy alapértelmezetten a minten álljon (sda5), de előtte még azt csináltam, hogy felvittem a mintet első helyre. Aztán ettől még a fedora maradt az alapértelmezett, uh jött a fenti megoldás.
Kezdőben azt tanácsolták, hogy /etc/default/grub-ban a GRUB_DEFAULT sor értékét írjam át, aztán grub2-mkconfig paraméterezve, de gondolom ez ugyanazt csinálja, csak terminálból.
Egyébként csak egy lemezem van, és valamiért a mint az sda5, a deepin pedig sda2.
Valszeg azért mert volt már fent több disztró is, egymás mellett, aztán leszedtem, másikat raktam, stb.Lényeg, hogy működik. Fedorával meg szoknunk kell egymást, pl. mások parancsok, meg szokatlan az ablakkezelés, de ezért raktam fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valszeg azért mert volt már fent több disztró is, egymás mellett, aztán leszedtem, másikat raktam, stb.