- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Köszi a választ! Közben megoldódott, pont a customizerrel. Elég lett volna az is, hogy alapértelmezetten a minten álljon (sda5), de előtte még azt csináltam, hogy felvittem a mintet első helyre. Aztán ettől még a fedora maradt az alapértelmezett, uh jött a fenti megoldás.
Kezdőben azt tanácsolták, hogy /etc/default/grub-ban a GRUB_DEFAULT sor értékét írjam át, aztán grub2-mkconfig paraméterezve, de gondolom ez ugyanazt csinálja, csak terminálból.
Egyébként csak egy lemezem van, és valamiért a mint az sda5, a deepin pedig sda2.
Valszeg azért mert volt már fent több disztró is, egymás mellett, aztán leszedtem, másikat raktam, stb.Lényeg, hogy működik. Fedorával meg szoknunk kell egymást, pl. mások parancsok, meg szokatlan az ablakkezelés, de ezért raktam fel.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valszeg azért mert volt már fent több disztró is, egymás mellett, aztán leszedtem, másikat raktam, stb.