Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Szeretném megköszöni a segítségedet
,még nem volt időm mert rengeteg munkám van,plusz a család.Csak még annyit kelet csinálnom,hogy minden induláskor tiltanom a mysql és a apache ,hogy a xampp működjék.Ezt csináltam:
-systemctl disable mariadb
-systemctl stop mariadb
-systemctl disable httpd
-systemctl stop httpd
Elmentetem disable.sh néven,futattathóvá tettem a chmod +x és bemásoltam a /etc/init.d/ mappába,tudom elég amatőr módszer de így már működik a xampp,csak a grafikus felütetlen kell bekapcsolni a programokat.
Megjegyzéseddel nem tudok egyet érteni,ha itt kérek, segítséget a fórumban azért van mert már a hivatalos támogatás sem tud segíteni
.Windowsos vonalról sodródtam a linux oldalra,így tény és való felszínes a tudásom. Ennek megfelelő a fizetés is ,nincs is túljelentkezés de nekem megfelel mert van család,így kell a szabadság meg a hétvége. Itt nem elvárás power linux ismeret a sulix rendszer üzemeltetésekor mert gyakorlatilag komplett rendszert kapunk a kezünk alá,csak akkor van a gond ha amit nem támogat a sulix.Attól fügétlenül rengeteget olvasok a linux rendszerekkel kapcsoltban és videókat is nézzek a you tube oldalon illetve ha van ingyen video
a linux akadémia oldalról is töltők le.És rendszeresen nyomtattok ki innen is olyan oldalakt amelyekben linux praktikák vannak.
Itt pár könyv amit a saját pénzemből vettem meg:
-Tantusz sorozatból: Linux - 7 könyv 1-ben, PHP, MySQL, JavaScript & HTML5
Számítógép-hálózatok, Linux programozás - Második, átdolgozott kiadás, Válts Linuxra! - Búcsú a kékhaláltól, Linux rendszerfelügyelet, Red Hat Enterprise Linux és Fedora - Teljes referencia könyv Linux bevetés közbenBevezetés a linux használatába és még van jó pár amire nem emlékszem fejböl.Plusz ebookbra amit csak megtaláltam a magyar netten és érdemesnek tartottam letöltettem. Így mint látod próbálom magam autodidakta módon képezni,de lehet nem jó a módszerem plusz az időn sincsen sok.Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,még nem volt időm mert rengeteg munkám van,plusz a család.Csak még annyit kelet csinálnom,hogy minden induláskor tiltanom a mysql és a apache ,hogy a xampp működjék.Ezt csináltam:
.Windowsos vonalról sodródtam a linux oldalra,így tény és való felszínes a tudásom. Ennek megfelelő a fizetés is ,nincs is túljelentkezés de nekem megfelel mert van család,így kell a szabadság meg a hétvége. Itt nem elvárás power linux ismeret a sulix rendszer üzemeltetésekor mert gyakorlatilag komplett rendszert kapunk a kezünk alá,csak akkor van a gond ha amit nem támogat a sulix.Attól fügétlenül rengeteget olvasok a linux rendszerekkel kapcsoltban és videókat is nézzek a you tube oldalon illetve ha van ingyen video
a linux akadémia oldalról is töltők le.És rendszeresen nyomtattok ki innen is olyan oldalakt amelyekben linux praktikák vannak.