Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Nem akarok kis rendszereket próbálgatni"
Mondod ezt Lubuntu alól?
Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád... 
Fedora 17-el csinálj majd egy tiszta telepítést, szerintem ott biztosan jobb lesz sok minden, új Gnome, újabb kernel, javított kompatibilitás és sebesség.
Wifi jelerősségről gtaláltam egy nagyon hiteles képet:

Elvileg a jelerősséget kellene mutatnia, neten nézegettem a képeken is úgy mutogatják. GkrellM rendszermonitorhoz van wifi plugin, próbáld ki azt esetleg. Van magyar Fedora oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fusion Linux 1:1-ben Fedora, csak tartalmaz egy halom olyan cuccot, ami Fedorában nem lehet alap telepítésben, az ilyen-olyan szabályok meg egyéb megkötések miatt. De a Linux Mint is így kezdte, Ubuntu+extrák, ahogy a Lubuntu is Ubuntu nagyrészt. Szerintem sok mint felhasználó az öklét rázná, ha kis rendszernek titulálnád...