Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rokefeller
üzenetére
Maradok a Tux Commander Backup-nál
- az csak néha téved
(múltkor helyreállítottam mentésből az asszony egyik mappáját -nem volt boldog, mert a mappa nem veszett el - amíg helyre nem állítottam
)Hot cornerek kikapcsolására van vmi tuti dolog? Extensionokat feltúrtam, de semmi - illetve van pár, de nem működnek. Alsót ki akarom kapcsolni, a felsőnek meg vagy nagyobb késleltetést adni, vagy kikapcsolni szintén... Köszi a tippeket

Nah, ez az alsót kikapcsolja legalább.
Még egy apróság van: külső USB3 HDD-t ha leválasztanám, nem mindíg tudja. Ha tudja, a lemez akkor sem kapcsol ki, pörög tovább... Illetve nagyon soká áll le. Van vmi force shutdown erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maradok a Tux Commander Backup-nál
- az csak néha téved
(múltkor helyreállítottam mentésből az asszony egyik mappáját -nem volt boldog, mert a mappa nem veszett el - amíg helyre nem állítottam
)