Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

Azé' szeretem a linuxot, mert hetente biztosan, de néha gyakrabban elbaszcsizom :D , és szívok vele... tehát a win fanboyoknak igazuk van, (mondjuk bármit megfektetne a farigcsálás, főleg, h én markolóval "szobrászkodok") muhaha... ;]
    Mai történet: azt találtam ki (netes nézelődés után), h a mnt-be felcsatolt partíciók nem jelennek meg a Nautilusban, tehát a wines részek, másik linux partíció "nem elérhető" egy kattra (más is használja a gépet, ennyi elég, nem kell komoly védelem), de ha kell oda slattyogok, kész.
    Felcsatolva Fstabban a wines rész, restart: öröm, bódottá. Majd a mintára megcsináltam a linux partíciót is, sdaX átírva, restart...konzol. Naná, hogy ntfs-ként akartam csatolni, a nyomorult meg kihajított konzolba :F
    Szerencsére van nano alapból telepítve, így megoldódott ;)
    Tanúság: minden OS sz@r, mert a hiba bennem van. :U öööö nem, hanem figyeljünk a paraméterekre és jegyezzük meg a root jelszót!!! :R :D

Jah, Ubuntunak volt egy jó tulajdonsága, alt+F2 -nél is megjegyezte a legutóbbiakat/gyakoriakat, nem kellett annyit pötyögni. Lehetne script is, de annyit nem használom.

Új hozzászólás Aktív témák