Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Nekem windowson a lenovo power managerében lehet csinálni profilokat, én csináltam egyet ami ezt tudja, hogy akkor is ébren marad, amikor lecsukom, de leveszi a laptop fényerőt.
Linuxon ebből volt nagy hepaj a gnome3 kapcsán, mert volt egy beállítás a gnome2-ben, hogy mit csináljon ha lecsukod, gnome3-ban automatikusan suspendelt. De emlékeim szerint a gnome volt olyan okos, hogy nem kapcsolt le, ha volt rajta külső monitor. Bár nekem legjobban az jött be, ha nem lecsuktam, hanem csak levettem a képernyű háttérvilágítását, Acer-nél erre van külön fn+fx billentyű, és akkor nem is világít a szobában, viszont nem is melegszik fel a csukott fedő miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest