Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Nekem windowson a lenovo power managerében lehet csinálni profilokat, én csináltam egyet ami ezt tudja, hogy akkor is ébren marad, amikor lecsukom, de leveszi a laptop fényerőt.
Linuxon ebből volt nagy hepaj a gnome3 kapcsán, mert volt egy beállítás a gnome2-ben, hogy mit csináljon ha lecsukod, gnome3-ban automatikusan suspendelt. De emlékeim szerint a gnome volt olyan okos, hogy nem kapcsolt le, ha volt rajta külső monitor. Bár nekem legjobban az jött be, ha nem lecsuktam, hanem csak levettem a képernyű háttérvilágítását, Acer-nél erre van külön fn+fx billentyű, és akkor nem is világít a szobában, viszont nem is melegszik fel a csukott fedő miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest