Hirdetés
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Dehogy fél évre!
Minimum 5 évre, ha nem több!! Hát azért ez mégis egy drága cucc... meg én se vagyok milliomos. 
Meg nem vagyok divatfotós. Csak szeretem a könnyű, hordozható cuccokat és egy 2kg-s laptop ami van vagy nem tudom milyen vastag az nem igazán tűnik hordozhatónak számomra. Nah meg ügye egy olyan hardverű laptop kell amit nem fogok lecserélni ügye 1 év múlva.
Ezt néztem ki, ez tökéletesnek tűnik.
Amúgy az Acer ultrabookján, hogy működik a Linux? (fedora, ubuntu) Azon se tökéletes?
Jah meg lenne egy kérdésem: ha hdmi -n keresztül kirakom a notebook képét tv-re, akkor azt nem lehet valahogy megoldani, hogy lehajthassam a képernyőt (csukva legyen a laptop) és továbbra is megjelenjen a kép? Mert pl windowsba nem találtam ilyen lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Warzone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Keresünk dokkolókat
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minimum 5 évre, ha nem több!! Hát azért ez mégis egy drága cucc... meg én se vagyok milliomos.