Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Egyébként ha témázni akarsz (akarjál!!! :-)), akkor nézz szét itt:
[Gnome look]
[XFCE look]
[deviantArt]GTK témákat bogarássz, ha jól tudom az xfce még gtk2, egy jó téma nagyon sokat dob a kinézeten. A másik az icon téma, amit érdemes variálni, és asszem még az ablakkeret témája is külön változtatható
Én ezt ajánlom, minden van hozzá, egymáshoz illő témák, és szerintem jól is néz ki:
[Shiki, Arc és Gnome colors]Másik jó páros az Equinox GTK téma és a Faenza ikonkészlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs