Hirdetés
- OLED TV topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokoyumi
tag
na szépen sorban
(#2695) csendes: kernel update után felpakolta magának a 2.6.39-et
szóval az megfelelően friss
a nem indult el azt jelenti bootnál beállt
hagytan 20 percet állni meg se nyikkant a cucc, nem tudom mi volt az utolsó aminél beállt de ati driver meg az X dolgait töltögette volna be
am a nyílt drivert alapból tartalmazza a telepítés vagy külön kell felpakolni?
am meg ahogy tudom a nyílt driver nem kezeli az uvd motort, ill nincs gpu gyorsítása, vagy legalábbis nem úgy mint a zártnak
fullhd filmet meg 1080-as jútúb videót nem igazán szereti a kicsike...#2696) rokefeller: tegnap kifelejtettem, suse-ra is gondoltam őt elvileg támogatja is az amd drivere, meg úgy a novell-t is támogatja az amd szóval szorosabb lehet a kapcsolat
suse-t próbálni akartam, de nem igazán akart menni
pendriveról telepítek, UNetbootin nevű progival fel is tette látszólag csak nem indult róla a rendszer:S ubi 10.10 van a nagygépen és az alá nem találtam másik boot pendrive készítő progit
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest