Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Hokoyumi #2709 üzenetére
"a nyílt driver nem kezeli az uvd motort"
Egy darabig még nem is fogja, a CPU meg nem elég erős a HD MPEG4 dekódoláshoz, szóval a nyílt driver kiesett.
kernel update után felpakolta magának a 2.6.39-etValamiről lemaradtam? Honnan pakolta fel a 2.6.39-es kernelt? Ha a Rawhide-ból, akkor ne csodálkozz semmin
-
törölt tag
válasz
Hokoyumi #2709 üzenetére
a unetbootin nem képes rendesen feltenni usb-re a susét, inkább próbálkozz valami mással, mint például az innen letölthető (lap alja) usb-stick-creator. nekem ezzel ment.
egyébként korábban íta itt valaki, hogy az uvd amúgy sem megy, mindegy milyen drivert teszel fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest