Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"elég sci-fi ötlet, nem?:-)"

Én a helyedben nyüstölném még fedorát. Valaminek tuti vinnie kell, vagy NetworkManager, vagy pppoeconf, vagy valami. Nem hiszem, hogy függőségek nélkül tették dvd-re.

Grafikusan is lehet particionálni, az az utolsó opció, a sajt kiosztás alkalmazása. De itt van texten is.
"De lehet, hogy én vagyok a béna."
Nem vagy béna, meg nem szar, csak még nem vágod. De itt vagyunk segítünk.Viszont ne kapkodj. Mert pl én már nem vágom mit csinálsz éppen, így tippet sem tudok adni.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest