Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpy02
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Fedora 8-at szeretnék telepíteni a laptopomra. (Acer Aspire 5710z) Partition Magic-kel csináltam egy 10GB-os partíciót a rootnak, és egy 2GB-os partíciót a swap-nak. A problémám a következő. Eléggé egyedi, magam sem tudom, hogy miként sikerült ezt összehoznom.
A winxp-t én egy "D" meghajtóra telepítettem, mert a "C" meghajtón voltak a notinak a recovery fájljai, és ezeket én inkább nem töröltem le. Most viszont azt látom, hogy pl. az autoexec.bat ill. a config.sys nem a "D"-re települt, hanem a "C"-re.
Rejtett fájlokat előhozva a boot.ini meg a bootfont.bin is a "C"- vannak.
Viszont pl. a windows könyvtár ill. a Documents and Settings is teljes egészében a "D"-n van. Így most nem tudom eldönteni, hogy a linux telepítésekor a Grub beállításoknál melyik meghajtót válasszam ki.Ajánlatos lenne előbb normálisan feltenni az xp-t? Mert így szerintem tutira gubanc lesz bootoláskor.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rejtett fájlokat előhozva a boot.ini meg a bootfont.bin is a "C"- vannak.
Viszont pl. a windows könyvtár ill. a Documents and Settings is teljes egészében a "D"-n van. Így most nem tudom eldönteni, hogy a linux telepítésekor a Grub beállításoknál melyik meghajtót válasszam ki.