Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Akkor nem fontos szénából, jólvan ez jó hír, legalább nem kell forgatni meg rendezni és úgy bálázni. Igen azzal tisztában vagyok már hogy szecskából is lehet szilázst. Elsőre az egész elég bonyolult volt számorma hogy miből mit lehet csinálni pontosan, illetve melyik állatnak mit lehet adni, keverő a marháknak, de szépen lassan rájön az ember minden fortélyra.
Marhalegelő körül a földeket megvettem, így könnyű ellátni az állatokat mindennel, nem kell messziről hozni. 25 marha van most, de bőven betermeltem mindenből, így még mindenképp fogok vásárolni. Látom hogy kiírja hogy van tej, na most lehet hülye kérdés, de a tejjel mit tudok kezdeni? Mert akárhol keresem nem tudok rájönni hogy el lehet-e adni valahol. Vagy csak azért van ott hogy látszódjon azt is adnak?
Multival kapcsolatban egyelőre rossz szájízem van.. még olyan szeróra sem engednek fel sokszor ami nincs jelszavazva. Értem hogy nem akarják hogy valaki elqrja a földjüket, de akkor jelszavazzák le. Ti szoktatok valamelyik szerón multiba játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Indul a ChatGPT Health
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest