Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
donmackó
üzenetére
Akkor nem fontos szénából, jólvan ez jó hír, legalább nem kell forgatni meg rendezni és úgy bálázni. Igen azzal tisztában vagyok már hogy szecskából is lehet szilázst. Elsőre az egész elég bonyolult volt számorma hogy miből mit lehet csinálni pontosan, illetve melyik állatnak mit lehet adni, keverő a marháknak, de szépen lassan rájön az ember minden fortélyra.
Marhalegelő körül a földeket megvettem, így könnyű ellátni az állatokat mindennel, nem kell messziről hozni. 25 marha van most, de bőven betermeltem mindenből, így még mindenképp fogok vásárolni. Látom hogy kiírja hogy van tej, na most lehet hülye kérdés, de a tejjel mit tudok kezdeni? Mert akárhol keresem nem tudok rájönni hogy el lehet-e adni valahol. Vagy csak azért van ott hogy látszódjon azt is adnak?
Multival kapcsolatban egyelőre rossz szájízem van.. még olyan szeróra sem engednek fel sokszor ami nincs jelszavazva. Értem hogy nem akarják hogy valaki elqrja a földjüket, de akkor jelszavazzák le. Ti szoktatok valamelyik szerón multiba játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Analóg fényképezés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Revolut
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- JBL STAGE 2 9634
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest