- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
hali.
figy má. sértődés ne essék, de tényleg így vagytok páran. amit olvastam,hogy szenvedtek hogy nem kapható. ne szenvedjetek már ennyire! én IS meg akarom venni, ha lehet még az idén, de mégse szenvedek azon, hogy a f...om, nincs rá keret (jelenleg). Majd meglesz ha nem előbb, akkor 2 hónap múlva, de, legalább tudni fogom, hogy érdemes e pl. Mert ha sok a hiba, akkor várok addig amíg legalább 2-3 javítást ki nem adtak. Elsősorban inkább a multi része az, ami érdekel, ez is legfőképp módokkal. De úgy, hogy MINIMUM 4 ember játssza a multit, egy mod mapon ami legalább 200-300 mega méretű. Majd ha ezeket megtudom, CSAK AKKOR veszem meg! Mert most megy a sírás hogy az első nap nem sikerült hozzá jutni, utána meg megy a szardobálás, hogy hú de szar ez, hú de szar az, stb. Hiba tuti hogy van benne mint az elődeibe, de remélem a multi sokkal de sokkal szebben fog majd menni/futni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest