- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
Szombathelyre sem érkezett még meg sajna, így maradt a Steam.
Más:
Kipróbáltam az erdészeti gépeket... hát azért kell egy hosszabb idő, mire normálisan tudsz a gémmel pakolni. Közben egy-egy darabolt rönk rakodás közben mintha elakadna a levegőben, nem tudom a gémmel tovább mozdítani, inkább elengedi és kiesik belőle
Mintha elakadna valami láthatatlan dologban.Tényleg valakinek van, hogy közben megáll a játék, és kidob az asztalra? Két modot töltöttem le, azt hittem az miatt, de azokat már kitöröltem a mod könyvtárból, most az üres, viszont 10-20 perc játék után így is fagy. Érdekes, pár napja még nem csinálta... Vagy lehet, hogy azért, mert a CareerSavegame -ben átírtam a pénzemet? (persze kizárólag tesztelés céljából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- További aktív témák...
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mintha elakadna valami láthatatlan dologban.
)