Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem tisztem a Giants-t védeni és nem is ez a célom, de ez túlságosan egyoldalú megközelítés.
Az miért baj ha olyan irányba fejlődött a játék, ami a felhasználók körében népszerű volt? Inkább hagyták volna figyelmen kívül az igényeket és erőltettek volna saját ötleteiket mindenáron?
Nem annyira a modderek, mint a moddolhatóság tartja életben és ezt okosan meghagyták az elejétől. Ha nincs ez a "gagyi" játék, akkor nincs mit moddolni sem, és ma nem itt tartana.
Én személy szerint alig pár tucat modot tudok mondani ami nélkül hiányérzetem volna és ezek többsége script
Jó új mapokat kipróbálni, kényelmesebb ha valaki csinál egy multifruit pótót vagy kanalat, és nem saját kezűleg kell megcsinálni. Ezzel együtt a modok többsége sajnos felesleges és gagyi, korábbi verziókból átemelt tákolmány amit az idő kirostál. A sok próbálkozásból születik az a kevés tényleg jó.
Sok hibája van a játéknak, ezt mindenki tudja, bőven volna mit javítani, de konkurencia híján csak apró változásokra lehet számítani. A konkurencia hiányát pedig nem a Giants-on kell számon kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest