Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kirakat
újonc
Sziasztok mindenkinek, friss újonc vagyok, most léptem be a Farming szimulátor világába, teljesen csecsemő vagyok a játékban, érdekelne hogyan lehetne fékerőt állítani a gépek módjában. a problémám a gépek túlgurulnak a célon és ez miatt sokk bosszúságot okoz,
előre is köszönöm -
fRooStzzZ
senior tag
Huhh de rég láttam már itt hsz-t, és milyen rég is játszottam ezzel.

Most ezt meglesem.
THX
-
válasz
popey37
üzenetére
A google keresőt használva lehetőség van iso fájl letöltésére, amit aztán az eredeti serial-al aktiválva tudsz majd használni!

Mindig a legfrissebb javítást használd > Update 1.4.2
-
popey37
addikt
sziasztok, honnan lehetne beszerezni az FS 15-öt?
eltörtem a lemezt véletlenül és kellene az eredeti .valamint az a a gondom, hogy egyetlen mod sem megy bármit csinálok, van erre valakinek valami ötlete?
-
fRooStzzZ
senior tag
Írtam neki még aznap üzenetet, ha ad egy címet akkor szívesen oda adom neki, de még arra se méltatott hogy válaszoljon. Na de mindegy. Nem kényszerítek én senkit semmire sem.
Azért könyörögni nem fogok senkinek, hogy ugyan vigye már el tőlem ha valaki keresi, és én oda adnám mert én már nem játszok vele.
Mindegy is.. Szerezze be onnan ahonnan akarja.szerk. apach.. tőled is kértem egy címet, ha kell akkor elküldöm a 13-at vagy akár mind2-t.
De azóta sem jött válasz. Nekem tök 8.
Most vágtam ki 2 monitort, 1 láda cuccot meg egy pár félgépet, mert nem tudok mit kezdeni vele.
Lett is rá jelentkező, jegeljem neki na azóta is jön. Nem fogok én ráerőszakolni senkire semmit, de mondtam mivel itthon már nem tudom tartogatni így szép lassan repül minden kifelé. Ahogy a többi is fog menni.
Ha jól emlékszem, Neked írtam az okát. Ha nem, akkor megvan rá az okom mért nem tartogathatok itthon már ilyen vackokat és mért nem játszok már. -
tutikas
tag
Sziasztok ha valakinek van fs15 pc játéka és megválna tőle megvenném ha reális árat mond köszi
-
joeetm
tag
Sziasztok, előfordult már valakivel hogy az FS 2015 Goldpack nem ment fel arra hivatkozva hogy már túl sokszor aktiválta?

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest