Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Na most kipróbáltam, hogy gyorsra állítottam a növény-növekedés sebességét, meg 120x gyorsításra az időt és így a kaszálás/széna-betakarítás után kb 1-1,5 nappal később kezdett újra kinőni a fű (bár a menüben a térképen még mindig olyan többnyire barna maradt a kérdéses terület).
Az egyes növekedés-sebesség fokozatok között mekkora a "szorzó"? 2-szeres?
Mert így normál sebességgel kb ~2 napig tartana míg visszanő a fű. Számomra szokatlan az eddigi növekedési ütemekhez képest...
(Furcsa, hogy angol nyelven, fórumokon nem találtam semmi hasonló jellegű "problémát"/észrevételt - egyedül arról volt említés, hogy a véletlen lekultivátorozott füves területen nem nő vissza a fű, csak szántás/újravetés után. És a wiki sem említ ilyen megnövekedett időttartamot - márpedig ez egy hivatalos kiegészítő térkép lenne)
Új hozzászólás Aktív témák

- Asztalos klub
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen autót vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest