Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Figy srácok!
Most nem azért az egy húszért, de kérdem én. AKIK NEM VESZIK MEG, csak leszedegetik, és úgy elvannak egymagukban, akkor nincs miről beszélni. aki játszanak, szerintem több mint 50%-k törttel játszik!!!!!!! (fórumon kívüliekkel együtt értem!). Akkor hogyan legyen annyi lóvé, hogy egy JOBB fejlesztő embert felvegyenek a mostani helyére!? Miből? Abból tudnak gazdálkodni, amit a megvásárlók fizetnek érte összesen be! mellesleg, LS11 még sokkal jobb, mert annál nem igen volt ennyi baj vele! Igaz, a multi rész annál se volt túl rózsás. pokers am ma leszek, legalább is eddig még így van, de sose tudni anyós is mit talál ki.
Tehát, reméljük, hogy az LS15 sokkalta jobb lesz. Én meg, leszedem a 2.0 patch-t (ha nincs már meg), és újrateszem a game-t hogy kisebb gond legyen vele, ahogy pokers is írta, azóta rosszabb neki is tőle.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Garmin topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest