Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
Szia Boky!
Nem nagyon vagyok eltünve, mindig is jelen voltam, csak a háttérből lesek... Februárban távoztam, mivel költöztünk és megszűnt a nagy netem, így vége lett a csapatunknak is, most Attid és Csamassa viszik tovább. Miután távoztam portálról, átmentem az Őstermelőkhöz, sokáig csak mapokat építettem, illetve moderáltam a fórumot. Most októberben meg megszületett a fiam, úgyhogy van/volt program rendesen...

Na szóval a kérdésedre a választ nem tudom sajnos, mivel Én mindig is mapot szerkesztettem, így a gépekhez nem nagyon értek. De ha jól tudom, akkor valóban az xml fájlban kell keresni, méghozzá elvileg valahol az elején van.
A tehenek etetését meg úgy tudod frankón megoldani, hogy beborítod a silót a palánkba, letakarod, hagyod érni. Ha kész a cucc, akkor kanállal bepakolod a keverőkocsiba, dobsz mellé szalma- meg szénabálát és beöntöd az állatoknak a vályúba.
Valóban jóval másabb, jobb, mint a 2011, éppen ezért nem is moddolom meg egyáltalán a játékot. Csak játszogatok alap mapon, alap géppel. Mindenki próbálkozik gépek, mapok áthozásával 2011-böl, de valahogy egyik sem sikerül. Arra meg nincs időm, hogy építsek, így valószínűleg maradok a játék mellett, meg a Prohardver fórumon (ez valahogy színvonalasabb, mint a magyar fórumok nagy többsége).üdv,
Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása? help
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- iPhone-t használók OFF topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs